През изминалия уикенд най-новата екранизация на смразяващия кръвта роман на

...
През изминалия уикенд най-новата екранизация на смразяващия кръвта роман на
Коментари Харесай

"Гробище за домашни любимци“ взе страха на родния боксофис

През миналия уикенд най-новата екранизация на смразяващия кръвта разказ на Стивън Кинг " Гробище за домашни любимци " оживя на огромен екран. С доходи от над 147 500 лв. трагичната история на семейство Крийд означи третия най-успешен дебют на хорър филм в България.

Това е и вторият максимален откриващ уикенд за екранизация по разказ на Краля на ужаса след този на " То " – резултат, който " Гробище за домашни любимци " реализира и в дебютния си уикенд в Съединени американски щати.

Лентата споделя за ужаса на едно семейство, което научава, че от време на време гибелта е за предпочитане. Д-р Луис Крийд (Джейсън Кларк), дружно със брачната половинка си Рейчъл (Ейми Саймец) и двете им дребни деца, се мести от Бостън в красива остаряла къща в недодялан Мейн.

Когато в фамилията се случва покруса, Луис схваща какъв брой надалеч е податлив да стигне човек, с цел да задържи гибелта надалеч от най-близките си.

Режисьори на " Гробище за домашни любимци " са Денис Уидмайър и Кевин Кьолш. Филмът е по концепция на Мат Грийнбърг, а сюжетът е на Джеф Бюлер по едноименния разказ на Стивън Кинг. 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР