През изминалия уикенд българката Каролина Александър бе специален гост на

...
През изминалия уикенд българката Каролина Александър бе специален гост на
Коментари Харесай

Каролина Александър разпуска на яхта с Мишел Родригес и Клоуи Грийн


През миналия уикенд българката Каролина Александър бе специфичен посетител на яхтата на милиардерската щерка Клоуи Грийн в Сен Тропе. Най-тиражния английски таблоид Daily Mail разгласява уголемен репортаж и папарашки фотоси от мястото на “събитието”.

Каролина, която е притежател на един от огромните онлайн магазини - JANCAIL.COM, е една от известните българки в обществената мрежа Инстаграм. Красавицата, която е приключила образованието си в Монако, от няколко години е една от най-близките приятелки на Клоуи - щерка на английския милиардер Филип Грийн, някогашен притежател на групата Arcadia, която има Topshop, Topman, Burton, Dorothy Perkins и Miss Selfridge.
По време на приятелския уикенд, компания на лодката им правеше американската актриса Мишел Родригес - станала известна с присъединяване си във филмите „ Бързи и гневни “, „ Заразно зло “ и сериала „ Изгубени “. Холивудската звезда пристигнала с 31- годишния кино продуцент и бизнесмен Мохамед Ал Турки, наследник на Шейх Абдул Азис Али Ал-Турки от Саудитска Арабия.

В последните дни името на Клоуи Грийн не слиза от светските таблоиди по целия свят. Журналистите й приписват парещ романс с някогашния пандизчия Джеръми Мийкс, който сега е фешън звезда. Неотдавна мускулестия мачо за първи път дефилира по време на Нюйоркската седмица на модата, а неотдавна е и рекламно лице на марката Филип Плейн. Засега никой от тях публично не е коментирал дали има нещо правилно в писанията на медиите. Факт е обаче, че по време на уикенда в Сен Тропе, Клоуи бе в компанията на най-хубавите си другари.

Каролина Александър ще прекара лятото в Монте Карло дружно със своят избраник Емир Сарар. Емир е правоприемник на компанията SARAR, която е един от най-големите производители на текстил в международен мащаб. Турският фешън бранд създава костюмите на Барак Обама, Джордж Буш, хотелският и казино магнат Стив Уин (един от най-големите строителни бизнесмени в Лас Вегас), доста други известни и авторитетни мъже. SARAR имат 480 търговски обекта по целия свят и осъществят продукция за фешън марки като Burberry и Tommy Hilfiger.

В началото на тази година, Каролина пусна в интернет пространството един от най-големите онлайн магазини за фешън артикули и аксесоари - JANCAIL.COM. В него се оферират над 20,000 дамски и мъжки облекла, обувки и аксесоари.

Очаква се в края на тази година Клоуи Грийн да посети за първи път България по персоналната покана на Каролина Александър.
















СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР