През изминалия семестър студентите, слушащи курса Наука за данните в

...
През изминалия семестър студентите, слушащи курса Наука за данните в
Коментари Харесай

Студентите от МП „Изкуствен интелект за бизнес и финанси“ представиха пред екипа на Schwarz IT България решения върху казуса „K-App“

През миналия учебен срок студентите, слушащи курса „ Наука за данните в бизнеса и финансите “, имаха опцията да работят върху основаването на автоматизирано решение по проблем с действителни данни, създаден от Schwarz IT България за Министерство на правосъдието „ Изкуствен разсъдък за бизнес и финанси “.

В началото на летния учебен срок Пенчо Добрев, началник на отдел BI, AI & Data в Schwarz IT България, дружно със Слав Йолов и Недялко Йорданов, част от същия отдел, показаха пред студентите главните теоретични и софтуерни аспекти, свързани с създаването на приложението „ K-App “ на Кауфланд.

В рамките на семестъра студентите получиха достъп до действителни данни към „ K-App “ проблема, както и опция за директна връзка и менторство от екипа BI, AI & Data при създаване на решения по проблема. Курсът приключи с презентации на създадените решения, като всеки екип получи градивна противоположна връзка и насоки за развиване и усъвършенстване.
 капп2
Ръководството на Министерство на правосъдието „ Изкуствен разсъдък за бизнес и финанси “ изрича своята признателност към Пенчо Добрев, Слав Йолов, Недялко Йорданов и към целия екип на отдел BI, AI & Data в Schwarz IT България.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР