През изминалия месец от Ford разкриха повече подробности за E-Transit

...
През изминалия месец от Ford разкриха повече подробности за E-Transit
Коментари Харесай

Новият Transit вече се предлага като plug-in хибрид и дизел

През миналия месец от Ford разкриха повече детайлности за E-Transit Custom, който се предлага в къса и дълга версия с два разнообразни по мощ електромотора. Те доставят надлежно 135 конски сили или 217 конски сили и оптимален въртящ миг от 415 нютон метра.



Сега от Ford разкриха детайлности за бензиновата и дизеловата версия, която ще се предлага в купето на новия Transit. Разлики в екстериора и интериора при двете модификации съвсем няма, като изключим отворите на функционалната решетка в предната част.

За феновете на класическия дизел се оферират четири версии, надлежно с мощ от 110, 135, 150 и 170 конски сили, които могат да се комбинират с механична трансмисия с 6 предавки или авточатична трансмисия с 8 предавки. Освен общоприетото задвижване на единия мост, бусът се предлага и с 4х4.



Почитателите на бензиновите мотори може и да останат разочаровани, защото все още от Ford оповестиха единствено една версия, комбинираща 2.5-литров бензинов мотор работещ по Цикъла на Аткинсън и електромотор. Тази версия може да се похвали с 11.3кВч батерия и напълно електрически пробег от 57 километра. Подобно на електрическия вид, бусът може да отдава до 2.3кВ ток за зареждане на принадлежности или други ел. уреди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР