През изминалия месец, Google и HTC сключиха договор, по който

...
През изминалия месец, Google и HTC сключиха договор, по който
Коментари Харесай

HTC U11 Plus: характеристики, външен вид и дата на анонса

През миналия месец, Гугъл и HTC подписаха контракт, по който към американската корпорация минаха над две хиляди инженери на тайванската компания, само че договорката не е обозначила края на стартирането на апарати с марката HTC и в този момент производителят приготвя безрамкова версия на известния смарт телефон U11, под кодовото име ” Ocean Master. Спецификациите, концепцията на дизайна и датата на анонса на HTC U11 Plus към този момент се появиха в Интернет.

HTC U11 Plus ще употребява 5,99-инчов Quad HD-дисплей, топ-процесора Qualcomm Snapdragon 835, 12-мегапикселова съществена камера и 8-мегапикселова селфи-камера. Устройството ще излезе във версии с 64 и 128 GB вградена памет, както и най-новата операционна система Android 8.0 Oreo.

По вътрешна информация, HTC U11 Plus ще бъде показан на 11 ноември. Устройството ще се трансформира в новия флагман на линията, измествайки от това място HTC U11 ( виж ревюто ), който беше пуснат преди повече от четири месеца.

Освен това, до края на 2017 година, под марката HTC ще се появят смарт телефоните Ocean Lite, Ocean Harmony, HTC U11 Life и HTC U11 Android One с чистата версия на операционната система. Към цялата информация за неанонсираните апарати обаче би трябвало да се подхожда с нараснало внимание.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР