През изминалите шест месеца, откакто Продължаваме промяната“ е на власт,

...
През изминалите шест месеца, откакто Продължаваме промяната“ е на власт,
Коментари Харесай

ГЕРБ: ПП направи нула за българската околна среда

През миналите шест месеца, откогато „ Продължаваме промяната “ е на власт, не е направено нищо за българското околна среда. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Младен Шишков.

Народното събрание преглежда Законопроект за изменение и допълнение на Закона за запазване на околната среда.

Шишков означи, че макар спешността на наказателните процедури за миналите 6 месеца, Политическа партия не са приели дефинитивно нито един законопроект. „ С изключение на по този начин значимия акт – изместването на Национален институт по метеорология и хидрология от МОН към Министерство на околната среда и водите “, напомни той.

Депутатът от ГЕРБ се обърна към своите сътрудници от Политическа партия: „ Вие към момента нямате настоящ План за възобновяване и резистентност, договарянето на новата оперативна стратегия е до средата, нови законопроекти нула, вложения в бранш околна среда нула. Ето това направи Промяната за шест месеца “

Младен Шишков напомни, че във връзка с околната среда ГЕРБ постоянно са поддържали българското законодателство в сходство с европейското в периодите, избрани от Европейска комисия. „ В някои случаи, като вноса на боклуци за оползотворяване, българското законодателство е даже по-строго от европейското “, добави той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР