През изминалите няколко години животът на Радина Червенова бе осеян

...
През изминалите няколко години животът на Радина Червенова бе осеян
Коментари Харесай

Радина Червенова призна: След краха на брака си, избягах в Швейцария

През миналите няколко години животът на Радина Червенова бе посипан с много персонални драми.

За благополучие съумя да постави завършек на тежката борба с рака на гърдата. Появи се обаче различен преломен миг в живота й – раздялата с дългогодишния й сътрудник Коко Каменаров, до която се стигна поради изневярата му.

 

Към днешна дата обаче съпрузите още веднъж са дружно и са по-щастливи от всеки път.

Връзката им мина през доста тествания, само че въпреки всичко устоя във времето. Новинарката елементарни на погрешния си мъж и с взаимни старания съумяха да възродят брака си. В момента журналистката не е на екран, откакто през есента Би Ти Ви смъкна рубриката й в предаването „ Преди обед ” с аргумента, че била „ прекомерно стара ”, само че приготвя дебютната си книга.

В идващите редове ще ви разкрием няколко неподозирани обстоятелството за емблемата на Българска национална телевизия Радина Червенова:

 

Факт №1

Още пази перуката, която носи след химиотерапията

След хирургичното изрязване на злокачественото образувание в гърдата на Радина Червенова, следва химиотерапия, поради която косата й окапва. Тогава поставя перука, с цел да запази самочувствието си. Пази я до ден сегашен и не има намерение да я изхвърля. Дори когато същинските й кичури стартират да израстват още веднъж, Червенова не посмява да махне непознатата коса незабавно.

„ Когато сложих перуката за първи път, се погледнах в огледалото и си споделих: „ Какво пък - не е чак толкоз зле! Има и по-лошо ", споделяла е звездата, която и за момент не е губила куража си.

 

Факт №2

Бяга в Швейцария след краха на брака си

По време на рецесията в брака си Радина Червенова взима решението да бъде известно време сама и да проучва обстановката на мира. Заминава за Швейцария, където живее с огромната дъщеря Десислава. Наследницата на звездата приключва академия по театрален грим в Цюрих и в този момент провежда фотоси за списания там. Радина избира да остане в Швейцария при щерка си, до момента в който се бори с компликациите, тъй като там никой не я познава. Държавата доста й подхожда – дефинира я като „ красиво място с усмихнати хора “. Там за първи път смъква перуката си и усеща полъха напразно – къс миг на благополучие, който в никакъв случай няма да не помни.

 

Факт №3

Мечтае да стане актриса

В младежките си години Радина мечтае да стане актриса. Кандидатства в НАТФИЗ, само че не я одобряват. Тя е толкова разочарована, че се затваря и три дни не излиза от вкъщи си. Щастието обаче й се усмихва, когато се явява на конкурс за представители на Българска национална телевизия. Тогава близо 2000 души се борят за тази служба. Е, не получава незабавно титулярно място, само че Хачо Бояджиев я харесва и тя остава да работи в малкия екран.

 

Факт №4

Започва кариерата си в детска редакция в Българска национална телевизия

Професионалният път на Червенова стартира в Българска национална телевизия, където в началото оказва помощ в детска редакция. По-късно става едно от емблематичните лица на централната новинарска емисия „ По света и у нас “. Там среща и втория си брачен партньор Константин Каменаров, който се оказва любовта на живота й. Когато Коко е определен за началник на Българска национална телевизия, тя взема решение, че е по-добре за нея да напусне националната телевизия. Последната емисия, която води на „ Сан Стефано ”, е на 3 юни 2018 година По-късно идва и предложение за работа от БИ Ти Ви, само че с днешна дата не е част от програмата й.

 

Факт №5

Свири на цигулка и е написала разказ

Освен че мечтае да стане актриса, звездата свири сносно и на цигулка, даже се гласи да се запише в Музикалното учебно заведение. Днес малко съжалява, че не е траяла с уроците и признава, че цигулката към момента е огромна нейна пристрастеност.

Червенова се занимава и с писане. През 2020 година приключва разказ, който още не е видял бял свят. Работното му заглавие е „ Сън " и тя се надява, че скоро ще бъде публикуван.

 

Факт №6

Плакала е след ефир

Водещите би трябвало да са неутрални, съобщавайки новините, само че и те са хора като всички нас. Когато се случва нещастието в дискотека „ Индиго ", точно Радина би трябвало да прочете текста за гибелта на децата. В същия миг тя знае, че нейната щерка също е на дискотека. Единственото, което желае, е незабавно да излезе от студиото и да й звънне по телефона, с цел да разбере къде е момичето и дали е добре. В друга обстановка й се е случвало да прочете новината за гибелта на нейни близки другари. В такива моменти е успявала да сдържа страстите в ефир, само че след изключването на камерите е изливала сълзите си.

 

Факт №7

Благодарна е за изневярата на Коко Каменаров

Може да звучи нелогично, само че Радина е признателна за изневярата на брачна половинка си. Когато заживява сама, тя осъзнава, че не й е нужен различен човек, с цел да бъде щастлива. Научава се още да разчита на себе си – скъп урок, които калява характера й. Да бъде сама, за Радина не значи да е самотна. След раздялата с Коко тя е обградена от доста другари, които я поддържат. През цялото време усеща същинската им любов, преоткрива взаимоотношенията си с тях. Макар и мъчно, по-късно съумява да елементарни на Каменаров. „ Обидата си е засегнатост, раната си е рана, само че животът продължава “, споделя си новинарката в този миг.

 

Факт №8

Грижи се за кучето си като за дете

Наследниците на Радина Червенова към този момент са огромни и имат лични фамилии. След като отлитат от фамилното гнездо, тя си взима куче, за което се грижи като за бебе. С четириногото са извънредно близки и са съвсем неразделни. „ Любов, лоялност, откровеност. Това е най-нежният човек на света. Той не е куче! “, коментирала е звездата по адрес на домашния си любим.

 

Иначе децата й липсват, само че пък не е лишена от вниманието им. Чуват се съвсем всеки ден по телефона. Те са най-близките й другари. Благодарна е, че са се трансформирали в виновни и почтени младежи.

 

Факт №9

Първият й брачен партньор е художник

Преди да се залюби с Коко Каменаров, Радина има различен брак. За брачен партньор №1 се знае само, че е надарен художник. През дългогодишната си телевизионна кариера Червенова съумява да опази името му в загадка и в никакъв случай не повдига завесата към техните връзки. От него има две деца – щерка Десислава и наследник Валентин. Когато се разделят, Деси е към този момент огромна, само че брат й е невръстно момче. Затова стартира да приема Каменаров като собствен роден татко и бързо се привързва към него.

 

Факт №10

Обича да готви и е отлична стопанка

Емблематичната новинарка е огромна къщовница. Въпреки че е звезда, тя в никакъв случай не е употребила услугите на домашна помощница. Обича в дома и да е подредено, харесва й да се завърта по-често и в кухнята. Радина умее да готви, освен това доста добре. Отлично й се получават кюфтетата, както и баницата със сирене. „ Мнозина си мислят, че не се занимавам с битовизми, само че в действителност е тъкмо противоположното. Ще останете сюрпризирани от готварските ми умения ", смее се говорителката.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР