През изминалите години сме ви показвали множество реплики на скъпи

...
През изминалите години сме ви показвали множество реплики на скъпи
Коментари Харесай

Това Porsche Boxster всъщност е… Toyota

През миналите години сме ви показвали голям брой реплики на скъпи спортни коли, основани на не толкоз скъпи техни сходни модели. В множеството случи крайният резултат не дава отговор изключително на упованията на множеството хора и виждаме необичайно завършени коли с разнообразни емблеми и изключително неприятен външен тип.
`Това

Този път ще ви покажем една относително сполучлива имитация на първото потомство Porsche Boxster, основана на Toyota MR-S. Автомобилът се продава в Тайланд на цена от към 23 хиляди евро. Започвайки от екстериора, там откриваме предна ризница от новия Boxster, потомство 718, макар, че колата е завършена като по-старата трансформация – 986. Светлините също са от по-стария модел, както и бронята.
`Това

Елементите, които издават японската натура са в интериора, защото той е непокътнат в истинското си положение. Единствената разлика е заменената емблема на кормилото, която наподобява изненадващо добре. Зад седалките работи 1.8-литров бензинов мотор със 140 конски сили с механична трансмисия и задно задвижване.
`Това

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР