През изминалите четири години учените провели експерименти върху 944 доброволци,

...
През изминалите четири години учените провели експерименти върху 944 доброволци,
Коментари Харесай

Изумително! Германски Учени Доказаха, Че Има Живот След Смъртта! Ето Какво Чака Всеки От Нас!

През миналите четири години учените провели опити върху 944 доброволци, които благодарение на медикаменти изпадали в положение на клинична гибел за 20 минути. Медикаментите включвали епинефрин и диметилтриптамин, които разрешавали на организма да оцелее след положение на клинична гибел и да се възвърне без последствия за здравето им. След това с композиция от други лекарства те били събуждани, с цел да опишат спомените си.

Ръководителят на екипа доктор Бертхолд Акерман твърди, че огромна част от интервюираните имали сходни чувства, сякаш се отделят от тялото, почувствали успокоение, комфорт и видели светлина. Резултатите от тестванията демонстрират, че има живот след гибелта, макар че доста други откриватели разкритикували опитите им, класифицирайки ги като неетични.

Специалистите изясняват, че са наясно, че доста от техните изводи ще шокират хората и ще породят религиозни разногласия на разнообразни тематики. Всъщност доброволците изповядвали разнообразни религии – християни, мюсюлмани, евреи, хиндуисти и атеисти.

" Знам, че нашите резултати ще се сблъскат с вярванията на доста хора, само че по някакъв метод преди малко отговорихме на един от най-големите въпроси на човечеството. Така че уповавам се тези хора да бъдат в положение да ни простят. Да, има живот след гибелта и наподобява това се отнася за всички ", изясни доктор Акерман.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР