През изминалата седмица започна световното първенство по минифутбол, което тази

...
През изминалата седмица започна световното първенство по минифутбол, което тази
Коментари Харесай

България - единственият отбор без допуснат гол на световното по минифутбол

През миналата седмица стартира международното състезание по минифутбол, което тази година се организира в Рас ал Хайма, ОАЕ.
 Българският народен тим по минифутбол и историческото класиране за полуфинал на Европейско състезание
Когато футболът потъва, минифутболът изплува

Поне един мотив за горделивост

То е много особено за всички нас в България, тъй като за първи път в историята си нашият народен тим е част от най-добрите в света. И най-малко досега ни дава единствено мотиви за наслада и горделивост.

След изиграването на трите мача от груповата фаза против Черна Гора, Япония и Оман, от които взехме цялостния актив от точки, България се класира преди всичко в групата си. Но даже това не е толкоз впечатляващо, колкото друго достижение.

Оказва се, че България е единственият тим на това международно, който не е позволил гол в груповата фаза. За тези три мача националите ни по минифутбол означиха цели 15 гола, само че по този индикатор отстъпват на съставите на Казахстан (25 гола), Чехия (21 гола), Мексико (26 гола) и Грузия (18 гола).
 Световно състезание по минифутбол и историческото присъединяване на България
Историята е написана - България на международно по минифутбол

Ето по кое време са мачовете на националите

Няма да е нужно да чакаме доста, до момента в който забележим още веднъж тима в деяние, тъй като още през днешния ден, 1 ноември, от 18 ч. българско време България се изправя в осминафинален мач против Англия . Англичаните излязоха от групата си със Словакия, Франция и Албания на второ място с една победа и две равенства.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР