През изминалата седмица успяхме да си докажем, че от лошо

...
През изминалата седмица успяхме да си докажем, че от лошо
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Няма доказателства, че службите са записвали политици с цел да взривят бъдещия кабинет

През миналата седмица успяхме да си потвърдим, че от неприятно е допустимо и по-лошо. Някак си възприехме мисълта, че през идната седмица ще има постоянен кабинет. Но през последните два дни стана ясно, че тази концепция сякаш стана безусловно невероятно и може би отиваме към следващите шести избори.  Това съобщи в студиото на „ Събуди се ” някогашният шеф на Националната разследваща работа военачалник Димо Гяуров.

 

Той разяснява и въпроса за вероятно вмешателство на вътрешни или непознати сили, които нямат интерес да няма кабинет. „ Според мен това беше нормално политическо говорене. Не настоявам, че то е неприемливо, само че не се основава на нито едно доказателство ”, уточни той.

 

И добави: „ Няма доказателства за присъединяване на службите в подслушване, в следене, в опит за изнасяне на информация за  да се взриви бъдещия кабинет. Не виждам нито един мотив в поддръжка на това изказване ”.

 

Във връзка със записа, за който твърди, че е от съвещание на Националния съвет на Политическа партия, и който бе пуснат в медийното пространство, Гяуров беше безапелационен: „ Сега, когато видяхме, че един от участниците ги е направил, няма причини за интервенция на службите ”.

 

„ Никога не се е случвало службите да се кадруват извън. Няма такава процедура. Няма никаква такава сделка, която да поражда от някакъв контракт. Никой от нашите сътрудници до момента не си е разрешавал сходно нещо. Убеден съм, че и отсега нататък няма да си го разрешат ”, съобщи Гяуров.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР