През изминалата седмица се подновиха двубоите от турнирите на Аматьорската

...
През изминалата седмица се подновиха двубоите от турнирите на Аматьорската
Коментари Харесай

Порто поведе в Premier лигата на АМФЛ-Варна

През миналата седмица се възобновиха дуелите от шампионатите на Аматьорската минифутболна лига Варна, които се организират на терените на Спортен комплекс " Спартак ".

Premier лига

Порто-Ди Ес се завърна на върха в класирането на Premier лигата от АМФЛ-Варна, откакто победи с 5:4 МФК Монтана в дербито на кръга. Началото на дуела не предвещаваше подобен свършек, защото възпитаниците на Красимир Кузманов поведоха с 3:0 до 6-ата мин. с попадения на Боев и Паци (2). Джамбазов върна един гол преди почивката. През втората част той се разписа още един път, два пъти прецизен бе Коцето, а един път - Атанасов, с цел да стане резултатът 5:3 за " португалците ". Минута преди края Ганчев вкара за Монтана, само че за повече силите на отбора му не стигнаха.

АМФК Лудата тайфа нанесе трета загуба на досегашния водач Зеленина, който има и мач по-малко от Порто. Играчите на Антон Петков надиграха противника си с 4:1. Два гола за триумфа означи Стоянов, а по един - Петков и Христов. Почетното попадение осъществя Димитров. Зеленина остава на второ място с две точки по-малко от водача Порто-Ди Ес, като има и мач по-малко.

The Unity записа третия си триумф, надигравайки безапелационно Gossip Bar с 9:2. Четири пъти за триумфа се разписа Iniesta, с хеттрик се регистрира Цанев, а два пъти прецизен бе Калудов. За " клюкарите " осъществиха Букоев и Каменов.

МФК Балерини записа служебна победа над Атлетик (Провадия) в този кръг.

 

Лига 1

 

В Лига 1 Интернационал се приближи на точка от втория Лудогорец Доброплодно, надигравайки точно този противник с 5:3. " Орлите " поведоха с 2:0 с попадения на Радев, само че противникът им изравни посредством Жеков и Тошко. Лудогорец още веднъж поведе, откакто прецизен бе Панайотов, само че Интернационал стигна до цялостен поврат с голове на Евген и КАСАБОВ (2).

Лидерът Валекс би с 9:2 Castalia. Тимът на Владислав Печиняков доминираше през цялата среща, като до 40-ата мин. към този момент водеше със 7:0, след което противниците си размениха по два гола. По три попадения за отбора си забиха Чакъров и Петров, две добави Симеонов, а едно - Богданов. Попов и Весо записаха имената си измежду реализаторите за Gossip Bar.

ФК Устрем надигра с 8:6 ZARAFA Team. Четири гола заби Ибрям, три добави Неджет, а един път се разписа Павел. За изгубилия отбор вкараха Иванов (2), Мустафов, Йорданов, Алексиев и Методиев.

 

Лига 2

11-ата си победа от 15 мача записа Арарат в Лига 2. В този 16-и кръг " арменците " удариха с 8:5 МФК Импакт, макар че изоставаха първо с 0:3, а по-късно и с 3:5.

Хеттрик за триумфа осъществя Тахмисян, Цветков и Белолипетский прибавиха по два гола, а един вкара Ангътян. За противника точни бяха Кузманов и Жорката по два пъти и Деменьтьев един път.

ФК Сборката би с 5:3 Devils, откакто изоставаше с 0:3. По два пъти се разписаха Йорданов и Боби, а един път това стори Печиняков. За противника голмайстори станаха Чолаков, Златев и Йорданов.

Red Partners би iGaming с 3:1. Атанасов даде задатък на " геймърите " преди почивката, само че през втората част " алените " стигнаха до успеха с два гола на Георгиев и един на Мустафов

 

Лига 3

В Лига 3 АФК Спартан би с 9:5 Тангра. Четири гола за триумфа осъществя Христов, по два прибавиха Филипов и Лупи, а един - Сали. За Тангра хеттрик вкара Цачков, а с по едно попадение се регистрираха Тодоров и Георгиев.

В друга среща Искра надви с 3:2 над Хит строй. Еди, Тодоров и Мехмедов донесоха триумфа на отбора си, а почетните попадения за противника бяха дело на Иванов и Милицифайката.

 

Уикенд лига

В Уикенд лигата The Unity би Селесао с 5:3. С два гола за триумфа се регистрира Iniesta, а по един път точни бяха Панайотов, Бен и Младенов. За " бразилците " осъществиха Тодоров (2) и Стоянов.

Братчедите победиха със 7:5 ВВМУ.  Мачът бе много оспорван като водачеството непрекъснато се сменяше. По два пъти точни за триумфа бяха Йорданов и Диянов, по едно попадение прибавиха Маринов и Жицата, а Играчев си означи автогол. За " моряците " се разписаха Гичев (2), МариоМатушев, Петров и Павлов. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР