През изминалата седмица се изиграха голяма част от двубоите от

...
През изминалата седмица се изиграха голяма част от двубоите от
Коментари Харесай

Фаворитите без грешка в АМФЛ-Варна

През миналата седмица се изиграха огромна част от дуелите от 10-ия кръг на четирите шампионата от АМФЛ-Варна, както и някои отсрочени. Ето какво се случи:

 

Premier лига

Порто iCard победи с 3:2 МФК Тича в дуел от Premier лигата на АМФЛ-Варна. Симеонов, Драго и Марков означиха за триумфа, а Чефо и Петров бяха точни за противника. Коцето бе определен за Играч на мача.

МФК Черно море е трети във краткотрайното класиране, откакто надигра с 5:4 МФК Монтана. Костов се разписа два пъти, а по един път това сториха Алекс, Тефък и МИРЧЕВ, който за следващ път този сезон сграбчи наградата за Играч на мача. Камбата, Смирнов, Пенчев и Станчев осъществиха за отбора от Северозапада.

АМФК Лудата Банда победи с 4:2 Fullmax в отсрочен дуел от петия кръг. Петков се разписа два пъти и бе определен за Играч на мача, а останалите бяха дело на Стоянов и Илиев (автогол). За противника осъществиха Йовчев и Илиев.

 

Win 1

Parkmart е с девет победи от девет мача след триумф с 5:0 над Спейс Тийм в Win 1. Давидов изнесе следващия си рецитал и с четирите си попадения си заслужи премията за MVP. Веднъж се разписа и Коцето.

ФК Дружба би безапелационно с 5:1 Red Partners. По два пъти се разписаха Боята и Стоянов, който бе избран за №1 в срещата, а с едно попадение за " добричлии " се регистрира Жендов. За " алените " осъществя Йончето.

Няма Такъв Отбор нанесе пета загуба на Лудогорец-Доброплодно, надигравайки го с 2:1. Герге и Димитров вкараха за спечелилите, Даскалов - за победените, а Тошко стана MVP.

TNT " взриви " АФК Албион с 6:1. КАСАБОВ изригна с хеттрик, който му донесе наградата за Играч на мача, Нотев добави два, а Иванов - един. Николов бе прецизен за " островитяните ".

МФК Пекарни Чочо би с 9:4 Вино и Мезе. По два пъти се разписаха Мустафов, който бе определен за №1 в дуела, Илиев и Тодоров, а по един път - PETELA, Дибелия и Боби. За " феновете на масата " означиха Любо, Вълев, Ламбов и Димитров.

В отсрочен мач от четвъртия кръг WINBET Varna би с 9:3 Red Partners. С ц;ели шест гола изригна Николов, а по един прибавиха Петров, Колимечков и Психопата, който бе избран за №1 в срещата. За " алените " означиха Йончето (2) и Георгиев.

В среща от деветия кръг пък МФК Волов се оправи с TNT - 3:1. Димитров, Михнев и Атанасов (MVP) вкараха за спечелилите, а Нотев - за съперника.

 

Win 2

Дублиращият тим на АМФК Лудата Банда надигра с 6:2 Red Partners в Win 2. С хеттрик блесна Симеонов, който стана Играч на мача, два гола добави Щерев, а един - Ицо. За втория отбор на " алените " осъществиха ГЕНАТА и Василев.

Дубълът на МФК Монтана победи със 7:4 ФК Фратрия. С четири попадения се регистрира Иванов, който бе избран за №1 в дуела, две добави Yonchev 9, а едно - Георгиев. За съперника по две осъществиха Чижик и Базан.

Фермополис се поздрави с пета поредна и общо седма победа, надделявайки с 8:5 над МФК Импакт Варна. Играч на мача стана Христов, който избухна с пет гола, Маринчо добави два, а Петков - един. Маринчо порази и личната си врата, а останалите попадения за противника бяха дело на Карамишев (3) и Хасанов.

Дебелият балет надигра с 3:0  Therma Village. Димитров, Десо и Демирев се разписаха, а Великов стана Играч на мача.

Castalia излъга с 5:4 МФК Тича 2. Петров бе определен за №1 в срещата поради хеттрика, който заби, а по един гол прибавиха Весо и Попов. За изгубилия отбор означиха Бакърджиев, Недев, КРИС и Павката.

iGaming надигра с 4:1 FC DJIEN. Калоянов вкара две попадения, поради които бе избран за №1 в срещата, а по едно прибавиха Кръстев и Дюлгерян. Николов означи за изгубилия отбор.

Therma Village и Castalia приключиха 2:2 в отсрочена среща от 7-ия кръг. GAZZA и Резвов вкараха за символичните домакини, а Весо се разписа два пъти за противника.

 

Win 3

Date Palm би с 6:2 Пластхим (Аксаково) в Win 3 и излезе отпред във краткотрайното класиране с 22 точки, колкото има и втория Inazuma. С по три попадения за триумфа блеснаха Диремсзян и Журналиста, а Ямболския стана MVP. За аксаковци вкараха Игнатов и Петков.

FC Inazuma би ФК Брайтън с 3:0. Точни бяха Вълчев (2) и Иво, а за №1 бе избран вратарят на спечелилите Чечи, който резервира мрежата си суха.

Третият отбор на АМФК Лудата Банда  разгроми с 12:1 ФК Сокол. Павката стана MVP с четирите си попадения, а с по две се регистрираха Маринов, Енчев, Найденов и Цецо. За " соколите " означи Мангалски.

МФК Феникс излъга с 3:2 Castalia. Деменьтьев, Колито и Петров (Играч на мача) бяха точни за спечелилите, а Колев заби два гола за противника.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР