През изминалата седмица се изиграха двубоите от третия кръг на

...
През изминалата седмица се изиграха двубоите от третия кръг на
Коментари Харесай

Четири отбора са с пълен актив от 9 точки в АМФЛ-Варна

През миналата седмица се изиграха дуелите от третия кръг на четирите лиги на Аматьорската футболна лига-Варна. Любопитното е, че във всяка от тях има по един отбор, който е с цялостен актив от 9 точки. Ето какво се случи:

Premier лига
Порто iCard реализира трети следващ триумф в Premier лигата на АМФЛ-Варна и е с цялостен актив от 9 точки. В третия кръг първенците надиграха с 2:1 МФК Тича. Точни бяха Симеонов и Атанасов, който бе определен за Играч на мача, а за противника осъществя Серги.
МФК Черно море реализира втора победа на АМФЛ-Варна, откакто надигра МФК Монтана с 5:3. Два гола вкара Великов, който бе определен за Играч на мача, а по един прибавиха Гера, Ралчев и Йорданов. За отбора от Северозапада означиха Ганчев, Мечката и Дани.
МФК Балерини би с 3:0 АМФК Лудата Банда. Попаденията бяха дело на Игнатовски, Диев и Загоров, а Иванов бе избран за №1 в срещата.
Fullmax би с 8:4 ФК Валекс Бенита. По две попадения осъществиха Неделчев, определен за №1 в срещата, Илиев и Колца, а по един - Йовчев и Жилчук. За изгубилия отбор по два пъти се разписаха Русков и Петров.

Win 1
WINBET Varna взе дербито сред два от непобедените до момента тимове в Win 1, надделявайки с 5:2 над ФК Дружба. Василев порази два пъти противниковата врата и стана MVP, а по един път това сториха Обрешков, Полименов и Психопата. За " добричлии " точни бяха Стоянов и Боята.
TNT би с 6:3 Атлетик Провадия. КАСАБОВ заби хеттрик, по един път противникова врата поразиха Нотев и Иванов, а Йорданов си означи автогол. За провадийци се разписаха Овчаров, Йорданов и Дидо Николов. За MVP на дуела бе провъзгласен Щерев.
МФК Волов реализира втора победа, откакто би с 4:3 The Unity. Хеттрик заби Димитров, който бе определен за Играч на мача, а един път се разписа Илиев. За " единственото " осъществиха Подолчук (2) и Милков.
Parkmart победи с 2:0 АФК Албион, постигайки втория си триумф за сезона. И двата гола вкара Давидов, който не затрудни уредниците при избора на Играч на мача.
Няма Такъв Отбор излъга Red Partners с 5:4 в дуел, минал през няколко обрата. Димитров заби хеттрик и бе определен за №1 в срещата, а останалите попадения бяха дело на Тошко и Пешо. За " алените " осъществиха Василев (3) и Стойков.
След две провали в първите два кръга МФК Пекарни Чочо реализира първа победа, надделявайки с 4:2 против Спейс Тийм. Илиев се разписа два пъти, а по един път Мустафов, определен за MVP, и Господинов. За " космонавтите " вкараха Мирчев и Димитров.

Win 2
В Win 2 се случи нещо доста рядко срещано в АМФЛ - нулево тъждество, откакто Дебелият балет и Red Partners не съумяха да си отбележат.
Дубълът на АМФК Лудата Банда реализира трети следващ триумф, като в този кръг би с 3:0 Park the bus. Попаденията означиха Дидо, който бе определен за Играч на мача, Щерев и Недев.
Castalia реализира втория си триумф - с 4:2 над FC DJIEN. Попаденията за спечелилите вкараха Весо (2), Попов (Играч на мача) и Матев, а за изгубилия отбор - Въргала и Панев.
Digital United надигра iGaming с 4:1. По два пъти осъществиха Гастака, определен за №1 в дуела, и Wild. За " геймърите " означи Дюлгерян.
МФК Импакт Варна би с 4:2 Therma Village. Над всички бе Петров, който бе избран за №1 в дуела поради трите гола, които вкара. Един за спечелилите добави Вико, а за противника означиха Николов и Димитров.
МФК Монтана и Фармополис приключиха 4:4. Илиян Димов-Калкана бе над всички, заби два гола и стана №1 в срещата, а останалите за отбора от Северозапада бяха дело на Yonchev 9 и Ванко (автогол). За противника се разписаха Йорданов (2), Иванов и Стария (автогол).

Win 3
МФК Феникс продължава без неточност в Win 3, като този път разруши с 11:2 МЕТРО Варна. Деменьтьев изригна с пет попадения, които справедливо му донесоха признанието като MVP, а останалите бяха дело на Пасков (3), Жеков (2) и Петров. За МЕТРО имената си измежду голмайсторите записаха Чолаков и Славов.
ФК Сокол излъга с 5:4 ФК Брайтън, записвайки втори следващ триумф в конкуренцията. Налбандян заби два гола и бе определен за Играч на мача, а останалите бяха дело на Кръстев, Соколов и Димитров. За " чайките " вкараха Куцаров (2), Николов и Мандарината.
Новакът FC Inazuma реализира втори триумф за сезона - с 4:3 над Castalia. Радев бе избран за Играч на мача поради трите си гола, а един осъществя Атанасов. За съперника вкараха Йорданов, Колев и Малчев.
ФК Ченге и Пластхим (Аксаково) направиха 2:2. Милков бе два пъти прецизен за отбора от село Аспарухово, а Мехмед и Радо (№1 в срещата) - за аксаковци.
Date Palm победи третия тим на АМФК Лудата Банда с 4:2. Два пъти осъществя Ропанов, а по един път - Журналиста и Георгиев, като съотборникът им Батман бе избран за MVP. Двете попадения за " бандата " бяха дело на Лъчо и Ганчев (автогол).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР