През изминалата седмица пазарът на криптовалути бе свидетел на колебания,

...
През изминалата седмица пазарът на криптовалути бе свидетел на колебания,
Коментари Харесай

3 алткойна, които може да са лоша инвестиция следващата седмица

През миналата седмица пазарът на криптовалути бе очевидец на съмнения, които отразяват присъщата на тази област волатилност.

Някои криптовалути крият по-големи опасности от други и търговците би трябвало да бъдат деликатни, с цел да усъвършенстват резултатите си.

По-специално, на 15 март криптовалутите претърпяха спад след интервал на позитивно показване и възторг. Това акцентира смисъла на рационалните капиталови тактики и ефикасното ръководство на риска в границите на този пазар.

Успешните крипто трейдъри нормално търсят благоприятни условия за по-висока степен на риск и възвръщаемост, когато предизвикват покупко-продажби. Наложително е да се заобикалят активи с по-ниско съответствие риск-възвръщаемост, а в тази публикация може да разгледате няколко такива.

1. Dogwifhat (WIF)

Dogwifhat притегли вниманието със забележителен и непредвиден скок през последните 20 дни. Базираната на Solana меме монета стана очевидец на над 1,000% нарастване от $0.297 на 24 февруари до исторически най-много от $3.55. Важно е обаче да се означи, че Dogwifhat няма действителна функционалност и служи като умозрителен токен. Скокът на цената се дължи най-вече на спекулативната търговия, което може да докара до нестабилен напредък и следваща неустойчивост на пазара. Като се има поради този умозрителен темперамент, целесъобразно е да се заобикаля търговията с Dogwifhat през идната седмица, с цел да се понижат евентуалните опасности, свързани с пазарен срив.

2. Arbitrum (ARB)

Arbitrum действа като втори пласт за Web3 екосистемата на Етериум и в мрежата на ARB е планувано огромно отключване на токени, чиято стойност надвишава $2 ммилиарда. Този забележителен приток на токени в обращение би могъл да окаже напън за намаление на цената на ARB, изключително като се има поради, че тя съставлява забележителна част от плануваните за идната седмица разблокирания. Възникналият инфлационен резултат може да докара до засилена интензивност на продажбите, което евентуално да повлияе на ценовата траектория на ARB. Ето за какво е рационално да се въздържате от търговия с Arbitrum през идната седмица, с цел да избегнете излагането на евентуални пазарни спадове, свързани с увеличеното предложение на токени.

3. Loopring (LRC)

Loopring, протокол, улесняващ децентрализирания продан в DeFi пространството, сподели признаци на свръхпокупка, както демонстрират дневният и седмичният показател на относителната мощ (RSI) от 78 пункта. Това допуска евентуално превръщане на наклонността, като настоящата цена от $0.5 за токен може да бъде обект на промяна. Като се има поради положението на свръхпокупка, целесъобразно е да деянията нерешителност при търговията с Loopring през идната седмица, като се има поради вероятността от спад на цената.

В умозаключение, макар че е целесъобразно да се демонстрира нерешителност и да се заобикаля търговията с горепосочените криптовалути заради обвързваните с тях опасности, пазарната динамичност може да се развива много бързо. Ето за какво е от решаващо значение да останете бдителни, да следите пазарните настройки и да правите задълбочени изследвания, преди да вземете каквото и да е капиталово решение.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР