През изминалата седмица набраните средства за стартиращи компании в криптовалутната

...
През изминалата седмица набраните средства за стартиращи компании в криптовалутната
Коментари Харесай

Крипто индустрията отбеляза рязък ръст на финансирането на стартъпи

През миналата седмица набраните средства за започващи компании в криптовалутната промишленост са се увличили.

Общо 18 компании набраха към $251 милиона, а едно от най-големите финансирания получи LayerZero, протокол за междуверижна оперативна съгласуемост, който си обезпечи $120 милиона в своя кръг от Серия.

Това обезпечи на компанията оценка от $3 милиарда, като измежду известните вложители са a16z, Christie’s, Sequoia Capital и OpenSea Ventures.

LayerZero се концентрира върху протоколи за продан на известия за децентрализирани приложения и демонстрира интерес към гейминг промишленост, където междуверижните известия стават все по-важни за разпространяването на цифрови активи.

M Zero Labs разгласи и начален кръг от $22.5 милиона, воден от Pantera Capital, с спомагателни средства от Road Capital и AirTree Ventures, наред с други.


 


На уеб страницата на компанията се показва желанието ѝ да даде децентрализирана управленческа платформа за основаване на токени без позволение (permissionless).

В Twitter създателят и основен изпълнителен шеф на компанията Лука Проспери разказа продукта като, построена върху Етериум .

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР