През изминалата неделя, 4 юни, дъщеричката на принц Хари и

...
През изминалата неделя, 4 юни, дъщеричката на принц Хари и
Коментари Харесай

Защо кралското семейство не поздрави Лилибет за рождения й ден

През миналата неделя, 4 юни, дъщеричката на принц Хари и Меган Маркъл навърши две години. Принцеса Лилибет е чествала в обкръжението на най-близките си хора в дома на херцозите на Съсекс в Монтесито, Калифорния.
 Успя ли Принц Хари да се пребори за защита от полицията, когато е във Англия
Пореден отвод за Принц Хари

Не съумя да се пребори със съда в Лондон

Много хора останаха сюрпризирани от това, че английският кралски двор не честити публично рождения ден на принцесата - най-малката внучка на крал Чарлз Трети. Това обаче има напълно разумно пояснение.

Кралският сътрудник Даниел Стейси разяснява пред Hello, че сходни " публични " честитки на профилите на кралското семейство получават само работещите му членове. Такива да вземем за пример са принц Уилям и Кейт Мидълтън с децата им, херцогът и херцогинята на Единбург.

Херцогът и херцогинята на Съсекс не са работещи членове на фамилията от 2020 година Те, както и други неработещи за короната членове на фамилията като принцесите Беатрис и Йожени, или пък дъщерята на принцеса Ан Зара Тиндал, не получават публични поздрави.

Принц Хари най-вероятно е съумял да участва на рождения ден на щерка си в неделя преди да дойде в Лондон в понеделник, 5 юни. Днес, 6 юни, той дава показания в съда по делото си против медийната група Mirror Group.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР