През изминалата година Citroen представи концепта My Ami Buggy, който

...
През изминалата година Citroen представи концепта My Ami Buggy, който
Коментари Харесай

Citroën разпродаде My Ami Buggy за по-малко от 18 минути

През миналата година Citroen показа концепта My Ami Buggy, който наподобява притегли интереса на клиентите и френската марка реши да го приведе в сериен тип, който да се продава. От компанията дадоха обещание да създадат единствено 50 броя от специфичния модел, който ще се продава само в родната Франция, а по-рано през днешния ден започнаха и продажбите. Малко по-късно те стопираха, защото лимитираната серия бе разпродадена за по-малко от 18 минути.
`Citroën

Точно 17 минути и 28 секунди след стартирането на продажбите, всички 50 бройки бяха разпродадени, а над 1700 индивида не съумяха да поръчат мечтания автомобил. Не е изключено от Citroen да пуснат спомагателна квота от повече бройки, само че за в този момент няма публична информация за това. Citroen Ami може да се похвали с 21 хиляди продажби от появяването си на пазара през април 2020 година.
`Citroën

My Ami Buggy се отличава с таван от плат, който може да бъде сгъван и разгъван, железни тръби вместо порти и специфичен цвят на купето. Джантите са боядисани в златист цвят с черни пластмасови капаци. My Ami се задвижва от електромотор с мощ от 8 конски сили и батерия с потенциал от 5.5кВч, позволяващи пробег от 70 километра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР