През идния месец октомври се навършва една година откакто Rolls-Royce

...
През идния месец октомври се навършва една година откакто Rolls-Royce
Коментари Харесай

Стилен, но агресивен тунинг за „базовия“ Rolls-Royce

През идния месец октомври се навършва една година откогато Rolls-Royce показа новия Ghost Black Badge, основан за хората, които желаят да се допрян до лукса на английската марка, само че също по този начин да усетят спортния дух на 6.8-литровия V12, който се крие под капака. „ Базовият “ Rolls-Royce дебютира с 592 конски сили и оптимален въртящ миг от 900 нютон метра в най-спортната си версия Black Badge, само че наподобява те не са задоволителни за някои от клиентите на марката.



И до момента в който от Rolls-Royce може да поискате всичко, когато става въпрос за персонализация на колата, то при модификацията нещата стоят по малко по-различен метод. В такива случаи се намесват специалисти като тези от студиото на Spofec, които прибавят спомагателен модул и покачват мощността на колата. След намесата на тунинг експертите, лимузината към този момент генерира 710 конски сили и 1000 нютон метра. Това разрешава ускоряване от 0 до 100км/ч за единствено 4.3 секунди, както и оптималната скорост от 250км/ч.



Освен измененията по мотора и електрониката, компанията е направила и някои функционални усъвършенствания на визията. Ghost е получил нова предна част с изменена ризница, която оказва помощ при по-високи скорости и засмуква повече въздух. Праговете също са нови, както и задната ризница, дружно с дребен карбонов спойлер върху багажника. Тунинг студиото предлага още стоманена изпускателна система и 22-цолови джанти, които да подхождат на сваленото с 40мм въздушно окачване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР