През идните 10 години броят на доларовите милионери и милиардери

...
През идните 10 години броят на доларовите милионери и милиардери
Коментари Харесай

Броят на доларовите милиардери тук ще нарасне с 40%

През идните 10 години броят на доларовите милионери и милиардери в ОАЕ ще нарасне с 40%. Страната може да заеме водеща позиция в света още през тази година, защото се чака още към 4000 богати хора да се реалокират тук през идващите месеци. Повечето идват от Русия, Индия, Африка и Близкия изток.

Като се вземат поради всички тези фактори, разумно е да се допусна, че секторът на ултра първокласните недвижими парцели в Дубай ще продължи да процъфтява през идващите години, като битува позитивно пазарно въодушевление.

Според Metropolitan Premium Properties – една от крупните организации за недвижими парцели в ОАЕ, най-голямото внимание на вложителите в сегмента на супер скъпите парцели е приковано към към този момент емблематичните региони Palm Jumeirah и Emirates Hills, които показват бързи продажби на извънредни свръхлуксозни вили, в това число и тези по поръчка.

„ Пазарът на парцели в Дубай е в разгара си от няколко месеца и един по един слага върхове за максимален брой покупко-продажби и най-скъпи парцели. Но макар много внезапното превръщане на цените, цената на вилите се движи нагоре по най-плавната траектория по отношение на други сегменти и към момента не е достигнала върховете от 2014 година Това допуска, че капацитетът за печеливши вложения в този бранш към момента е значителен “, разясняват локални анализатори.

Обратната страна на притока на богати хора в емирството е неналичието на първокласни обекти. Тъй като предлагането остава почти същото на фона на възходящото търсене, всеки нов план се оказва все по-очаквано и значимо събитие.

Последната вест, която разбуни пазара, беше вилата XLV Residence в Дубай, оповестена за продажба за 225 милиона дирхама (61,2 млн. USD).

Palace Villa е обзаведена и декорирана в съдействие с марки като Cavalli, Fendi и Gaggenau, а материалите и дизайнерските детайли са извънредни даже за първокласната мека на Дубай. Резиденцията разполага със 7 просторни спални, апартамент за посетители, приемна, кино зала, винарска маза, зала за танци и игри, открит басейн с аспект към голф игрището, уелнес център със сауна и фитнес зала, главен и обслужващ асансьори, настаняване на личния състав, домакински офис и други.

В интервала от януари до март на настоящата година нарастването на цените на вилите в Emirates Hills доближи 6,5%, а на годишна база в края на първото тримесечие темпът на напредък беше съвсем 20%.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР