През годините сме свикнали да виждаме много събирания и раздели

...
През годините сме свикнали да виждаме много събирания и раздели
Коментари Харесай

Кои са най-кратките бракове в Холивуд

През годините сме привикнали да виждаме доста събирания и раздели сред известни персони. Някои от тях са предстоящи, само че други не чак толкоз.

Доста постоянно връзките се разпадат единствено в границите на няколко месеца и всичко завършва. Понякога обаче браковете траят даже по-кратко от връзките.

От People са събрали някои от най-кратко траялите бракове в Холивуд. И изненадите не липсват, тъй като най-краткият не устоя и три дни. Ето и по какъв начин наподобява топ пет на най-кратките бракове в Холивуд.

5. Джена Крамър и Джонатан Шах - 12 дни

Актьорите се срещат на снимачната площадка на кино лентата " Нощта на бала " (2008 г.). През 2010 година двамата се женят, само че се разделят 12 дни по-късно. Причината е, че тогава и двамата са прибързали и не са осъзнали, че не са един за различен.

4. Памела Андерсън и Джон Питърс - 12 дни

Двамата се срещат още през 80-те години на предишния век в имението на Playboy и имат къса връзка. През 2020 година обаче вземат решение още веднъж да се съберат и даже се женят на загадка гала.

12 дни по-късно Памела Андерсън взима решението да се разделят. Източник на People твърди, че нещата са се развили бързо, а Андерсън постоянно е била доста самостоятелна жена.

3. Кармен Електра и Денис Родман - 9 дни

90-те години са били един в действителност плевел интервал от живота на Родман, като с Електра вземат решение да сключат брак в Лас Вегас (че къде другаде) през 1998 година

Но единствено девет дни по-късно баскетболистът подава документи за анулация на брака, като упреква половинката си, че го е измамила. 

2. Никълъс Кейдж и Ерика Койке - 4 дни

Актьорът е много ексцентричен, когато стане дума за персоналния му живот. А бракът му с гримьорката не просъществува и една работна седмица. Двамата стартират да излизат през 2018 година, като връзките им се развиват бързо и през март 2019 година се женят в Лас Вегас.

Четири дни по-късно Никълъс Кейдж желае анулация на брака, тъй като твърди, че е бил под въздействието на алкохол и не е осъзнавал какво прави в действителност.

1. Бритни Спиърс и Джейсън Александър - 55 часа

Бритни бие всички досега. През януари 2004 година още веднъж във Вегас тя се дами за приятеля си от детските години Джейсън Александър.

55 часа по-късно Бритни Спиърс анулира брака, тъй като твърди, че не е била в положение да разбере какво тъкмо се случва. В записките си The Woman in Me тя признава, че е била доста пияна в този миг и сред нея и Александър не е имало обич.

Едно от скорошните попълнения към селекцията е проваленият брак сред артистът от " Белият лотос " Лукас Гейдж и фризьорът на Ким Кардашиян Крис Апелтън. Двамата се ожениха през април тази година, а преди няколко дни оповестиха, че се разделят. Така бракът им продължи едвам шест месеца.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР