През годините сме свикнали да виждаме много събирания и раздели

...
През годините сме свикнали да виждаме много събирания и раздели
Коментари Харесай

Кои са най-кратките бракове в Холивуд

През годините сме привикнали да виждаме доста събирания и раздели сред известни персони. Някои от тях са предстоящи, само че други не чак толкоз.

Доста постоянно връзките се разпадат единствено в границите на няколко месеца и всичко завършва. Понякога обаче браковете траят даже по-кратко от връзките.

От People са събрали някои от най-кратко траялите бракове в Холивуд. И изненадите не липсват, тъй като най-краткият не устоя и три дни. Ето и по какъв начин наподобява топ пет на най-кратките бракове в Холивуд.

5. Джена Крамър и Джонатан Шах - 12 дни
 Снимка 642128

Актьорите се срещат на снимачната площадка на кино лентата " Нощта на бала " (2008 г.). През 2010 година двамата се женят, само че се разделят 12 дни по-късно. Причината е, че тогава и двамата са прибързали и не са осъзнали, че не са един за различен.

4. Памела Андерсън и Джон Питърс - 12 дни

Двамата се срещат още през 80-те години на предишния век в имението на Playboy и имат къса връзка. През 2020 година обаче вземат решение още веднъж да се съберат и даже се женят на загадка гала.
 Памела Андерсън и аргументите да спре да носи грим
Защо Памела Андерсън спря да носи грим

Но усмивката не слиза от лицето й

12 дни по-късно Памела Андерсън взима решението да се разделят. Източник на People твърди, че нещата са се развили бързо, а Андерсън постоянно е била доста самостоятелна жена.

3. Кармен Електра и Денис Родман - 9 дни
 Снимка 478161

90-те години са били един в действителност плевел интервал от живота на Родман, като с Електра вземат решение да сключат брак в Лас Вегас (че къде другаде) през 1998 година
 Денис Родман, The Last Dance и 48-часовата луда почивка на баскетболиста
Лудата 48-часова почивка на Денис Родман

90-те са били славни времена за баскетболиста

Но единствено девет дни по-късно баскетболистът подава документи за анулация на брака, като упреква половинката си, че го е измамила. 

2. Никълъс Кейдж и Ерика Койке - 4 дни
 Снимка 615628

Актьорът е много ексцентричен, когато стане дума за персоналния му живот. А бракът му с гримьорката не просъществува и една работна седмица. Двамата стартират да излизат през 2018 година, като връзките им се развиват бързо и през март 2019 година се женят в Лас Вегас.

Четири дни по-късно Никълъс Кейдж желае анулация на брака, тъй като твърди, че е бил под въздействието на алкохол и не е осъзнавал какво прави в действителност.

1. Бритни Спиърс и Джейсън Александър - 55 часа

Бритни бие всички досега. През януари 2004 година още веднъж във Вегас тя се дами за приятеля си от детските години Джейсън Александър.
 Защо Ланс Бас от NSYNC прикани почитателите на Бритни Спиърс да простят на Джъстин Тимбърлейк
Защо почитателите на Бритни Спиърс би трябвало да простят на Джъстин Тимбърлейк

Певецът е за повече приемливост

55 часа по-късно Бритни Спиърс анулира брака, тъй като твърди, че не е била в положение да разбере какво тъкмо се случва. В записките си The Woman in Me тя признава, че е била доста пияна в този миг и сред нея и Александър не е имало обич.
 Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк преди и след аборта - какво знаем за връзките им
Преди и след аборта - всичко за връзката на Бритни и Джъстин

Връщаме лентата обратно с над 20 години

Едно от скорошните попълнения към селекцията е проваленият брак сред артистът от " Белият лотос " Лукас Гейдж и фризьорът на Ким Кардашиян Крис Апелтън. Двамата се ожениха през април тази година, а преди няколко дни оповестиха, че се разделят. Така бракът им продължи едвам шест месеца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР