През годините сме държали на това всички български граждани да

...
През годините сме държали на това всички български граждани да
Коментари Харесай

Хасан Адемов разкри как ще се гарантира честността на изборите

През годините сме държали на това всички български жители да могат да гласоподават, без значение къде по света са. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от Движение за права и свободи и ръководител на Комисията по обществена политика в Народно събрание Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година приключва.

Припомняме, че президентът Румен Радев насрочи парламентарните избори за 4 април.

"Когато се появи пандемията, ръководещите и президентът внезапно взеха решение, че гласуването от чужбина е доста настояща тематика ", сподели още той.

"Честността на изборите може да се подсигурява от вярното броене на бюлетините и честното законодателство ", разкри Адемов.

"Тази седмица ще решим по какъв начин да действаме и дали да внесем законови промени за изборите ", добави депутатът от Движение за права и свободи.

"Ще помисля дали да се имунизирам, тъй като в края на предходната година имах още антитела. Когато ми пристигна редът, то несъмнено ще се имунизирам ", приключи Адемов, който бе първият депутат у нас с ковид.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР