„През годините се разминахме по много пунктове в хода на

...
„През годините се разминахме по много пунктове в хода на
Коментари Харесай

ВМРО: Плевенчани искат нов кмет

„ През годините се разминахме по доста пунктове в хода на това ръководство. Вътрешна македонска революционна организация не поддържа Спартански. Вътрешна македонска революционна организация го издигна за кандидат-кмет, дружно в коалиция с Реформаторския блок “, безапелационен бе Калин Поповски от Вътрешна македонска революционна организация, който изрази разочарованието си от досегашния кмет на Плевен Георг Спартански в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Как Спартански стана кмет на Плевен? „ Банковата сметка на Вътрешна македонска революционна организация беше дадена при регистрацията на онази коалиция, както и моят персонален електронен автограф. По този метод Георг Спартански стана кмет преди четири години “.

Защо Спартански губи доверие? „ Политиката, която Спартански води е доста настрана от главните планове на държавното управление, главните визии, които изпълнителната власт има за Северна България. Спряната връзка с държавното управление, с депутатите от Плевен докара до това, че градът сега е един от най-бързо обезлюдяващите обитаеми места от този диаметър. Ние сме град от към 100 хиляди души, а бяхме 160 хиляди “.

С какво не се оправи Спартански? „ Плевен е град с с неподдържана инфраструктура. Чистотата е под всякаква рецензия. Междублоковите пространства и градинки са цялостни с улични кучета. Спортните бази и спортната инфраструктура също са в окаяно положение. Имаме стадион, който не дава отговор за Б група, камо ли за А “.

За изчезналата връзка сред Спартански и страната? „ Плевен има толкоз тежки проблеми – обществени, битови и всевъзможни, тъй че идващият кмет би трябвало да има доста тясна връзка с държавното управление. Кмет, който няма такава връзка не може да докара града до нищо положително. Предстои след година и нещо автомагистрала „ Хемус “ да мине около града. Предстои безусловно до няколко месеца държавното управление да избере стратегически вложител за АЕЦ „ Белене “. Много неща като инфраструктура в района предстоят. Но Плевен не е подготвен “.

За проучването на „ Медиана “, съгласно което в Плевен ще се организира балотаж сред Георг Спартански и Мирослав Петров от ГЕРБ? „ Ако в балотаж вземат участие Георг Спартански и Мирослав Петров, естествено аз и Вътрешна македонска революционна организация ще подкрепим претендента на ГЕРБ Мирослав Петров. Но ще се борим и ние. Вътрешна македонска революционна организация е трета политическа мощ в община Плевен. От проучването на „ Медиана “ се вижда ясно, че повече от половината плевенчани желаят нов кмет и смяна в ръководството на града “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР