През годините различни специалисти - психолози, социолози, биолози - са

...
През годините различни специалисти - психолози, социолози, биолози - са
Коментари Харесай

Забавни факти за флирта

През годините разнообразни експерти - психолози, социолози, биолози - са изследвали тази вълнуваща човешка игра, само че никой не е разкрил разпоредбите й.

1. Най-голямо внимание получават не най-привлекателните...

...а тези, които флиртуват. За един час в заведение една жена била заговорена от четирима ухажори. В рамките един час тя подала 35 от невербалните сигнали на флирта. 35 звучи доста, само че някои хора могат да изпращат такива сигнали съвсем непрестанно: накланят глава, оправят косата си и повърхностно допират индивида, с който приказват.

2. Три погледа са задоволителни

Трябва да погледнете някого най-малко три пъти, с цел да разбере, че проявявате интерес. Друг метод да привлечете вниманието му е да задържите погледа си за две-три секунди (това си е цяла безкрайност спрямо елементарния взор, който трае приблизително 1,18 секунди).

3. Скритите знаци

Краката сочат натам, накъдето човек желае да отиде. Ако краката на индивида, който харесвате, сочат към вас, това е добър знак. Още по-ясен сигнал са огледалните придвижвания - в случай че вдигнете чашата си, евентуално той (тя) ще направи същото.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР