През годините Motorola успя да си спечели огромно количество фенове

...
През годините Motorola успя да си спечели огромно количество фенове
Коментари Харесай

Motorola One Action е тук с невероятна камера и страхотна цена

През годините Motorola съумя да си завоюва голямо количество почитатели на надеждните, наличните и в същото време модерните смарт телефони. Днес, 16 август, компанията показа и новия Motorola One Action, който извънредно добре се придържа към тези трендове и изкушава с три неповторими камери, положителни характерности и атрактивна цена.

Ултра-широка екшън камера

И защото към този момент споменахме камерите, които са главният акцент на One Action, е значимо да прибавим, че телефонът разполага с първата в промишлеността ултра-широкоъгълна екшън камера, способна да снима видео в 4К резолюция при ъгъл от 117 градуса. С нея умерено можем да вместим до четири пъти повече картина в фотосите и видеата си.

Камерата е поместена сред основния 12-мегапикселов датчик и третата камера за дълбочина, която е с 5 мегапиксела и разрешава да променяме фокуса в фотосите.

Но това, което прави широкоъгълния екшън формат още по-атрактивен, е опцията да снимаме хоризонтални видеа, до момента в който държим телефона отвесно. Камерата се показва ужасно и при едва осветяване. Прави го с помощта на Quad Pixel технологията, която обезпечава четири пъти по-голяма сензитивност към светлина за по-ярки и светли видеа и фотоси.

Новият One Action също по този начин печели от усъвършенствана стабилизация на фрагментите, умна комбинация, автоматизирано снимане на усмивки и други.

Екран като на кино

Телефонът разполага с 6.3-инчов CinemaVision Full HD+ екран, в горния ляв ъгъл на който е поместена кръгла 12-мегапикселова селфи камера. Екранът е със съответствие 21:9, което е добра вест, за всички, които гледат филми и сериали през телефона си.

Екранът е заобиколен от тънки рамки, а датчикът за пръстов отпечатък липсва, защото е внедрен под логото на Motorola на гърба на телефона.

Под капака

Motorola One Action е оборудван с 8-ядрения Exynos 9609, 4GB RAM и 128GB памет, към която можем да прибавим 512GB microSD.

Батерията е с потенциал от 3500mAh и не би трябвало да ни изостави денем, даже единствено с едно зареждане. Телефонът идва с 10-ватов адаптор за бързо зареждане, а от Motorola споделят, че батерията може да издържи на до 11 часа филми, 47 часа музика и до 6.5 дни в стендбай режим.

Малките неща

Всеки горделив притежател на One Action може да чака месечни софтуерни ъпдейти в продължение на три години, което е значима вест за почитателите на Android. Също като останалите телефони на One серията, One Action е част от Android One програмата и идва с конфигуриран Android 9 Pie.

Това значи, че ще можем да употребяваме Гугъл Assistant и Digital Wellbeing, както и други приложения на Гугъл.

Телефонът към този момент е разполагаем в перлено бяло и дънково синьо в магазините на Технополис. Цената му е 519 лв., само че можем да го вземем и с проект по наш избор от Vivacom и Telenor. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР