През годините феновете на ММА са виждали какви ли не

...
През годините феновете на ММА са виждали какви ли не
Коментари Харесай

Как жена нокаутира 240-килограмов мъж

През годините почитателите на ММА са виждали какви ли не дуели. От такива с предупреден край до такива, в които до последния удар не е ясно кой ще победи.

В Русия пък си спретнаха една в действителност странна среща в осмоъгълника. Тежащата 62 кг Дарина Маздюк , която на всичкото от горната страна е и професионален войник, се изправи срещи 240-килограмовият ютюбър Григорий Чистяков .

Въпросът за какво двамата се изправят един против различен има доста елементарен отговор - за развлечение на публиката, несъмнено. Ако бяхме на мястото на Маздюк нямаше да го приемем като развлечение, тъй като Григорий тежи четири пъти повече от нея, а и е мъж.

Wasn't sure about posting this, but decided I'd be failing you all if I didn't

Darina Madzyuk (139lb) vs. Grigory Chistyakov (529lb)

From a recent event called "OUR BUSINESS " (Наше Дело) in Russia. I don't know what to say. God have mercy on us all.
— caposa (@Grabaka_Hitman)
Но пък тя си изкарва прехраната биейки хора, тъй че не би трябвало да я мислим. Ама изобщо не би трябвало да я мислим, тъй като в последна сметка Дарина Маздюк съумя да нокаутира 240-килограмовия ютюбър.

И то единствено за 90 секунди. Все още не сме сигурни какво тъкмо гледахме, само че пък би трябвало да им го признаем на руснаците - знаят по какъв начин да се забавляват по чудноват метод.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР