През годините е получавал оферти за участие в почти всички

...
През годините е получавал оферти за участие в почти всички
Коментари Харесай

Естрадната легенда и жури в „Като две капки вода“ Веселин Маринов: Майка вече не чува и не вижда. След всяко свиждане плача с часове

През годините е получавал предложения за присъединяване в съвсем всички формати, като се изключи „ Гласът на България “, само че той е уверен, че мястото му е в „ Капките “ и няма никакво желание да сменя шоуто. Относно следствията от пандемията показва, че към този момент всичко е зад тила му и наваксва загубите, събрали се по това време. Работата се завъртяла, концертите тръгнали, а най-важното е, че хората още веднъж влезнали в залите.

 

По отношение на пенсията в размер на 500 лв. за особени заслуги към страната и нацията признава, че даже не се е замислял за тези спомагателни средства. Споделя, че преди повече от три десетилетия записал компанията си и си заплаща почтително осигуровките, с цел да може когато настъпи моментът да получава полагаемото му се. Радва се и на пожизнената пенсия в размер на 500 лв. за сътрудниците, които са по-възрастни от него, защото най-активният им креативен интервал е бил във времето, в което казусът с бъдещите им пенсии е нямало по какъв начин да бъде решен. В този ред на мисли дефинира това решение като заслужено, въпреки и закъсняло с най-малко десетилетие, защото някои от най-емблематичните български гласове си отишли в огромна нищета… 

 

Винаги, когато има опция посещава сладкарницата на половинката си Веселина, където се среща с другари, пият кафе, хапват от прелестните й лакомства и си приказват.

Майка му към момента е жива и има избистрен разум, само че за жалост радостните вести за нея се изчерпват дотук. След два месеца ще навърши 91 години и към този момент лека-полека отхвърля всичко. Почти не чува и не вижда, само че може да върви. Когато я посещава си слага слухов уред, с цел да може да си приказват. Всеки път е с вярата, че е я има още и ще му споделя: „ Как си моето момче? “. Винаги, когато си тръгне от вкъщи плаче с часове, а в главата му изплуват красиви моменти от времето, когато била млада и хубава, а къщата им в Полски Тръмбеш била цялостна с хора.

 

Опитва се да устоява на кулинарните изкушения, само че в никакъв случай не му се получава. Признава, че обстановката излиза отвън надзор, когато му е хубаво и храната е доста вкусна – хапва си повечко и постоянно има да смъква по някой и различен кг. Постоянно е в преддиетен интервал или пък на диета.

 

Сутрешният крос към момента е неизменима част от деня му. Има редица контузии като всички упражнявали съвсем професионално. Първо играл футбол, по-късно тенис на корт.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР