През годините Bulgaria Tattoo Expo се превърна в едно от

...
През годините Bulgaria Tattoo Expo се превърна в едно от
Коментари Харесай

Bulgaria Tattoo Expo се завръща за своето девето издание в София


През годините Bulgaria Tattoo Expo се трансформира в едно от най-значимите и предстоящи събития за татуировки и различна просвета в България. След триумфа и изключителния интерес на публиката към миналогодишното издание, уредниците с неспокойствие афишират деветото следващо събитие на Bulgaria Tattoo Expo, което ще показа изкуството на редица наши и задгранични тату актьори на 2 и 3 ноември в зала 3 на НДК.

 2418676

В рамките на два фестивални дни Bulgaria Tattoo Expo 9 ще сплоти феновете и експертите, като показа разнообразна стратегия и актьори от разнообразни точки на света. Това ще даде опция на всички участници да се допрян до процеса на татуиране в разнообразни стилове и техники, а за експертите – обмяна на опит и хрумвания онлайн. Желаещите да се татуират по време на фестивала могат да създадат своя избор на актьор авансово или на място, като наблюдават информацията в профилите в обществените мрежи на Bulgaria Tattoo Expo. Организаторите предлагат записването на час за татуировка да става авансово, по този начин като ползата постоянно е огромен и в множеството случаи не остават свободни часове.

По време на Bulgaria Tattoo Expo посетителите ще могат да се насладят и на специфична шоу стратегия, огромна част от която към момента е изненада. Организаторите разкриват единствено един участник към този момент и това е впечатляващата французойка MÈRE DRAGON. Тя е провокативна артистка от Франция с интернационална популярност. От 2015 година насам взе участие в разнообразни събития, представяйки неповторимото си шоу, изпълнено с огън, пиротехника, poledance, въздушна акробатика, еротика, BDSM и още доста предизвикателни детайли. MÈRE DRAGON идва за първи път в България, особено по покана на уредниците.

Във фестивалната стратегия ще бъдат включени и състезания в разнообразни категории с интернационално жури, отличавайки най-хубавите татуировки, специфичен тату семинар, воден от едни от най-опитните артистите в сферата, както и други развлечения.

Какви актьори и интензивности ще бъдат оповестени от уредниците на Bulgaria Tattoo Expo, следва да разберем в идващите месеци. Билетите на промоционална цена към този момент са в продажба на на събитието. Вече е отворена и на уастници, които ще изпълнят зала 3 на НДК на 2 и 3 ноември. 

Следете всички публични канали на Bulgaria Tattoo Expo за повече детайлности.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР