През главата ми не е минавало днес на ум, че

...
През главата ми не е минавало днес на ум, че
Коментари Харесай

Борислав Крачанов, Марица Пд: През главата ми не е минавало на ум, че можем да загубим мача

През главата ми не е минавало през днешния ден на разум, че можем да загубим мача, нито на девойките. Това сподели старши треньорът на Марица Пд Борислав Крачанов пред Българска национална телевизия след триумфа над ЦСКА с 3:1 в мач от женската волейболна лига.

" Изиграхме разпръснат втори гейм с доста самостоятелни неточности, оттова пристигна малко терзание, падна ни концентрацията, това се придвижи в третия гейм, по-късно загубихме гейма. Показахме, че можем да се върнем оптимално бързо съсредоточени, да си изиграем мача и да си го спечелим ", изясни наставникът на пловдивчанки.

" Знаехме, че тимът на ЦСКА извършва мощен сервис в личната си зала, първите два гейма държахме положително равнище на посрещането ", сподели още Крачанов.

Той изрази мнение, че опитът на Марица Пд в европейските клубни шампионати оказва въздействие върху играта на отбора в родното състезание.

" Допринася това, че като играеш на открито мачове, оказва помощ във вътрешното състезание, когато стане напечено. Това е израстването на целия тим, с цел да избегнем спадовете в нашата игра ", изясни треньорът на шампионките.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР