През февруари Мадона отмени концерт в Париж. Причината е, че

...
През февруари Мадона отмени концерт в Париж. Причината е, че
Коментари Харесай

Мадона е изкарала коронавирус

През февруари Мадона анулира концерт в Париж. Причината е, че е била инфектирана с ковид, съобщи „ Кралицата на попа ”. Тя обаче твърди, че към този момент е излекувана. Мадона е била тествана позитивно за антитела, което може да значи, че е имала COVID-19.

" В момента не съм болна ", сподели тя на своите 15 милиона почитатели в Instagram.

В своето изказване певицата изяснява, че когато човек е тестван позитивно за антитела, това значи, че очевидно е имал вируса. Тя показва, че фактически е била болна в края на турнето си в Париж преди седем седмици дружно с доста други актьори от нейното шоу.

По думите на Мадона тогава всички са си мислили, че имат неприятен грип.

„ Слава Богу, че всички сме здрави в този момент ", добави тя.

61-годишната звезда се появи единствено една вечер на сцената на " Гранд Рекс " на 22 февруари. Следващото шоу беше анулирано с претекст " продължаващи травми ".

Впоследствие певицата анулира още два концерта в Париж - последните от международното й турне " Мадам X ". Това се наложи, защото френските управляващи не разрешиха огромни събирания в опит да лимитират разпространяването на вируса при започване на март.

Певицата разкри, че към този момент е била инфектирана, откакто показа публикация за дарението си от 1 млн. евро за проучвания, с цел да се откри ваксина против ковид.

Учените са скептични във връзка с точността на доста проби за антитела, които демонстрират, че човек е имал вирус, написа БГНЕС.

Според някои даже тези проби, които дават отговор на неофициалните стандарти на държавното управление на Съединени американски щати, могат да дадат неакуратен резултат. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР