През февруари 2012-а предаването „Преди обед” стартира в ефира на

...
През февруари 2012-а предаването „Преди обед” стартира в ефира на
Коментари Харесай

Истината за отношенията на Деси Стоянова и Сашо Кадиев

През февруари 2012-а предаването „ Преди обед” започва в ефира на Би Ти Ви. Водещи на предаването, което се завръща с нов сезон на 3 септември, са Десислава Стоянова, която има солидна кариера в печатни медии, и артистът Александър Кадиев.

Още с първото лъчение на „ Преди обед” проличават съществените разлики посред им. Деси Стоянова е сериозна, прецизна перфекционистка, а Сашо Кадиев е обезпокоен, евентуално затруднявайки се да свикне с новото си амплоа, едвам следва сюжета, очевидно не се вписва, което сякаш компенсира с честите си смешки в ефир. С всяко появяване напрежението в екранната двойка е все по-очевидно и по всичко наподобява, че постигането на някаква естетика е безусловно невероятно. В телевизионните среди даже се приказва, че в първите няколко седмици, та дори и месеци, предаването било на кантар. Имало аргументирани упования да бъде спряно още преди края на телевизионния сезон.

Неочаквано, евентуално и за самите водещи, с времето всичко си пристигнало на мястотo . Деси Стоянова и Сашо Кадиев не просто съумели да реализират забележителен синхрон като екранна двойка, а и са станали извънредно близки другари. Често си гостуват фамилно, а което е още по-учудващо, около кавгите и опитите да се сработят, са се трансформирали взаимно. Деси към този момент не наподобява като сухарка, нито толкоз стегната и сериозна. Сменила е и визията си. Изглежда много по-младежки от преди, а пък Сашо Кадиев е добил по-сериозно лъчение и държание. За наслада на феновете, артистът е запазил възприятието си за комизъм, което сякаш е предал и на колежката си.

В началото на „ Преди обед” Кадиев бил доста обезпокоен, само че в случай че Деси се „ стягала” и повишавала концентрацията си, то той проявявал възприятието си за комизъм. За честите си закъснения обаче, които също му били приписвани като минус, няма опрощение. Освен това я дразнел с това, че секунди преди ефир започвал да си загрява устата. Сашо от своя страна мъчно привикнал с характера на екранната си партньорка: „ Тя желае да свърши работата си и е доста проведена, а аз съм по-свободен човек”. В този интервал на сработване разногласията им били съвсем всекидневие, написа " Уикенд ".

„ За това какъв брой е значимо, съгласно мен, или не толкоз значимо, съгласно него, дали сме създали нещата по най-хубавия вероятен метод, съгласно мен. Всъщност в последните няколко години живеем в съвсем съвършена естетика и разногласия съвсем няма”, споделяла е Деси Стоянова. Тя е признавала още, че със Сашо не просто са преодолели разликите си и да ги трансформирали в преимущества, каквато била и първичната концепция, когато ги събрали като водещи на „ Преди обед”. Учели се един от различен. Това Деси изтъкнала и при първата си среща с Катерина Евро, майката на Сашо, когато се видели след едно негово зрелище в Театър „ Зад канала”. Тогава с сътрудника й към този момент били другари. „ Говорихме си по какъв начин Сашо е подобен, какъвто е – и това е ситуацията. Хубавото е, че с времето ме напусна упоритостта да го трансформирам. Тогава е доста значим житейски урок, който научих около него – да приемаш хората такива, каквито са. И да не им се сърдиш, че някои неща просто не ги вършат по този начин, както ти си представяш, че трябва”, споделяла е Деси Стоянова.

От 3 септември на дребния екран предаването се завръща след лятна отмора. Обичаните водещи ще започват есенния сезон с нови рубрики, само че резервират и най-гледаните си поредици.

Шанс за интернационална кариера на стилния подиум ще получи „ Новото лице “, което ще бъде определено в „ Преди обед “ и ще получи образование от най-успешните български модели Диляна Попова и Кристина Милева. Рубриката им ще разкрие какво се случва зад кулисите на целия развой по основаването на един модел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР