През есента зачестяват случаите на депресии при психично болните. Това

...
През есента зачестяват случаите на депресии при психично болните. Това
Коментари Харесай

Мъж с голям питбул нахлу в Психото в Пловдив! Лекари: Беше страшно!

През есента зачестяват случаите на депресии при психологично болните. Това се удостоверява от вчерашния случай, при който пациент, който водел на каишка питбул, изплаши лекари и пациенти в Центъра за психологично здраве в Пловдив. В момента полицията го търси. Инцидентът беше много рисков, призна началникът на приемно-диагностичния блок лекар Теодора Арабаджиева, която е съумяла да изведе мъжа отвън постройката.
"На територията на поликлиниката влезе пациент очевидно с психологични проблеми, който беше извънредно нападателен, както вербално, по този начин и физически. Водеше със себе си куче питбул, много огромно, много ужасно. Този човек нахлу във всички кабинети, удари част от личния състав, очевидно беше с психологични проблеми. Удари ме с глава, с неговата глава удари моята глава. Търсеше някакъв лекар, по този начин или другояче този лекар не работи в диспансера, крещеше и споделяше, че ще убие този лекар, в случай че го откри. Такъв лекар не познаваме в Пловдив. Жената на гишето за информация също е станала очевидец на случая ", сподели Арабаджиева.

Пенка Пелтекова: "Той крещеше по коридора, тропаше по вратите, търсеше някой, атакува сътрудниците тук пред вратата. Подобни произшествия се случват рядко, макар че от началото на годината през диагностично-консултативния блок на Центъра за психологично здраве в Пловдив са минали над 34 000 пациенти. Обикновено множеството от тях демонстрират вербална експанзия, само че има и случаи на физическа като вчерашната. Ако станете очевидец на подобен тип експанзия, би трябвало да реагирате умерено, да не показвате, че се страхувате от индивида и да не заставете в ъгъл, защото има възможност буйстващият да ви затисне и нарани ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР