През есента на 1989 година Атанас Атанасов-Кеби се превърна в

...
През есента на 1989 година Атанас Атанасов-Кеби се превърна в
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Дори на 100-годишния юбилей на Спартак се намериха хора, които да го разделят на две!

През есента на 1989 година Атанас Атанасов-Кеби се трансформира в първият футболен президент в България, откакто пое Спартак (Варна). Само една година по-късно, обаче интригите в клуба го прогониха.

Атанасов одобри поканата на управлението на ФК Спартак и довечера ще участва на тържеството послучай 100-годишния му празник в трагичния спектакъл „ Стоян Бъчваров ” във Варна.

„ Жалко, че и на 100-годишния празник на Спартак се откриха хора, които да го разделят на две. Иван Петров не знам кого съставлява, само че сега не е част от Спартак и щом е решил да прави мач с ветераните на Черно море, беше задължен да съгласува концепцията си с управлението на Спартак. Защото сходни срещи наложително са под егидата на клуба. Преди доста години поради такива хора като Иван Петров – деятели, които не даваха нито лев на клуба, а плетяха интриги, аз напуснах Спартак. Пожелавам на Спартак по най-бързия метод да се завърне в професионалния футбол и да се откри човек, който да го устоя ”, съобщи за ”Петел ” Атанасов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР