През екипа ни те разказаха за скандални събития, чиято достоверност

...
През екипа ни те разказаха за скандални събития, чиято достоверност
Коментари Харесай

Свиленградчани зоват шефа на МВР да провери изцепките на местния полицейски шериф

През екипа ни те описаха за скандални събития, чиято меродавност би могла да се потвърди посредством вътрешна инспекция. Твърди се, че Янакиев постоянно бил виждан да се движи на “градус” и то зад кормилото. Преди време в сходно положение станала злополука, имало и потърпевши. Те обаче се оказали от родното му село Капитан Андреево и поради това случката “потънала” в дън земя. Според източниците ни при удара бил обиден и самия полицейски шеф, поради което се наложило да се търси здравна помощ.

Местните хора описват, че Янакиев изгубил ореола на почтен и честен служител на реда откакто почнал да живее на фамилни начала с дама, чийто татко бил предприемач. Името му, обаче се свързва от локалните поданици с действия, които са отвън закона като контрабанда на цигари, проституция и т. н. Хората са безапелационни, че въпросният бизнесмен е работил без да среща спънки от полицията, тоест от Димитър Янакиев. Има съмнения, че пред очите на полицейския шеф се е въртяла и спекулация с горива.

Източниците ни описват за разгулен запой, в който е взел участие полицейският началник и други негови подчинени. Един от тях - Лилян Димитров, взема решение да си тръгне в разгара на купона, само че също на висок градус. Янакиев не го стопира и на път от село Мезек за у дома, той катастрофира и умира. Експертизата открива огромно количество алкохол в кръвта му. Личните му връзки със служителка от районното ръководство са станали “дъвка” за града.

Димитър Янакиев е дълготраен чиновник в Министерство на вътрешните работи. Завършил е железничарското учебно заведение. Минал е през разнообразни длъжности - областен контрольор, катаджия, охранител. През 2014 година Янакиев става началник на районното ръководство. Упорито се приказва, че негов покровител е бил някогашният шеф на хасковската полиция Ангел Цанков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР