През деня времето в страната ще е предимно слънчево и

...
През деня времето в страната ще е предимно слънчево и
Коментари Харесай

Исинска лятна неделя!

През деня времето в страната ще е най-вече слънчево и топло. Временни нараствания на облачността чакаме в следобедните часове, най-вече над Централна и Източна България, само че превалявания не се чакат.

Максималните температури ще се покачат и ще бъдат сред 26-29°С, малко по-високи в Югозападна България и региона на Видин – до 29-30°С.

Времето в планините

Очакваме чудесни условя за туризъм. Времето ще най-вече слънчево и топло. Временни нараствания на облачността чакаме в следобедните часове, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб североизточен вятър, а по най-високите върхове - до мощен от северозапад. Максималната температура на 1200-1300 метра ще е към 20°, на 2000 метра - към 14°.

Времето по Черноморието

През нощта против неделя ще се задържи ясно и съвсем безшумно.

През деня ще бъде най-вече слънчево и топло. Ще духа слаб до сдържан вятър от североизток. Максимални температури ще са сред 24-27°. Температурата на морската вода - 22-24°.

Времето в София

През нощта против неделя в столицата ще се задържи с раздрана купеста облачност. През деня ще доминира слънчево време. Следобед ще се развие купеста облачност, само че превалявания не се чакат. Минималните температури ще са към 14°С, а оптималните - до 27°С.

Времето на Балканите

Въздушната маса на Балканите последователно ще се стабилизира. Валежите ще са на по-малко места и то най-вече над планинските региони и Южна Гърция. Над останалата част от полуострова времето ще е най-вече слънчево и топло. Температурите ще се покачват.

Източник: MeteoBalkans.com
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР