През деня ще е предимно слънчево. Ще духа слаб вятър,

...
През деня ще е предимно слънчево. Ще духа слаб вятър,
Коментари Харесай

Топлото време продължава с температури до 28°

През деня ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър, основно от северозапад. Максималните температури ще са сред 23° и 28°, в София - към 24°. Това сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър с южна съставния елемент. Максималните температури ще са 19°-23°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по най-високите и открити елементи - мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 19°, на 2000 метра - към 11°.

Във вторник ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб от запад. Сутринта на обособени места в низините и котловините видимостта ще е понижена. Ще се задържи много топло за втората половина от октомври с минимални температури сред 6°С и 11°С и оптимални - сред 23°С и 28°С.

В сряда по-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има над Източна България и планините, там на обособени места е допустимо да превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от север-североизток и с него ще стартира да прониква студен въздух.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР