През деня ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, в

...
През деня ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, в
Коментари Харесай

Посрещаме понеделник със слънчево време

През деня ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската низина до сдържан западен вятър. В утринните часове тук-там в Горнотракийската равнина и в котловините на Югозападна България, където ще бъде съвсем безшумно, ще има мъгла или ниска облачност. Дневните температури още ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 8° и 13°, в София 8°-9°. Това сочи прогнозата н Национален институт по метеорология и хидрология.
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб западен вятър. Максималните температури ще са 9°-10°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
В планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб, по високите елементи сдържан север-северозападен вятър. Температурите ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 8°, на 2000 метра - към 3°.
През идващите дни вятърът в доста региони ще стихне и на повече места в низините и котловините ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност. В планините и планинските региони ще бъде слънчево и относително топло. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°, а оптималните - сред 9° и 14°, по-ниски ще остават в местата с трайна мъгла.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР