През деня облачността ще е разкъсана, средна и висока, без

...
През деня облачността ще е разкъсана, средна и висока, без
Коментари Харесай

Слънчево, но със сутрешни мъгли

През деня облачността ще е раздрана, междинна и висока, без превалявания. В множеството региони ще духа сдържан, тук-там северно от планините - краткотрайно мощен югозападен вятър, с него ще се придвижва топъл въздух и оптималните температурите ще са сред 9° и 14°, в София - към 12°. По западното поречие на Дунав и в западната част на Горнотракийската равнина ще се задържи съвсем безшумно и мъгливо, там и температурите ще останат по-ниски, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Минималните температури през днешния ден ще бъдат сред минус 1° и 4°, в София - към 1°, а сутринта в низините и равнините ще бъде с мъгли.

По Черноморието облачността ще е забележителна. Ще духа сдържан южен вятър. Максималните температури ще са от 9° до 12°. Температурата на морската вода е от 9 до 11°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

В планините ще има висока и междинна, най-вече раздрана облачност. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-югозапад и с него дневните температури ще се покачат. Максималната на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 4°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР