През деня над страната ще има временни увеличения на облачността,

...
През деня над страната ще има временни увеличения на облачността,
Коментари Харесай

Не Се Подлъгвайте По Слънцето! Утре България Ще Бъде Залята От Дъждове, Но Ето Къде! Да Вадят Чадърите В

През деня над страната ще има краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над източните и планинските региони, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб северозападен вятър. Максимални температури сред 17° и 22°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), заяви за Фокус дежурният синоптик Красимир Стоев.

Атмосферното налягане е и ще се задържи по-високо от междинното за октомври.

Над Черноморието ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на изолирани места едва ще превали. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Максимални температури на въздуха: 17-19°. Температурата на морската вода е 19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Над планините ще има по-значителни нараствания на облачността и на обособени места ще превали слаб дъжд, над 2300 метра – слаб сняг. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 12°, на 2000 метра – към 5°.

В четвъртък и петък ще има повече разкъсвания и понижения на облачността, изключително в часовете след обяд. Първия ден ще духа слаб западен вятър, втория ден вятърът ще се ориентира от северозапад, по-късно и ще се усили. Температурите ще се покачат и оптималните в петък ще са сред 20° и 25°. В събота над Източна България ще има повече облачност, вероятни са и изолирани слаби валежи. Дневните температури ще се намалят, по-чувствително в Източна България. Вятърът ще остане северозападен, само че до края на деня ще отслабне до сдържан.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР