През декември звездите няма да са благосклонни към всички представители

...
През декември звездите няма да са благосклонни към всички представители
Коментари Харесай

Кошмарен декември за три зодии според астролога Павел Глоба

През декември звездите няма да са благосклонни към всички представители на зодиака. Някои от тях ще се сблъскат с извънредно сложни обстановки.

Астрологът Павел Глоба уточни зодиите, които през последния месец на годината ще се се изправят пред доста сложни житейски обстановки. Ако обаче са наясно с това, неприятните последствия могат да бъдат сведени до най-малко. Ето кои зодии ще бъдат главните губещи през декември:
Близнаци
За Близнаците декември ще бъде същинско тестване. Месецът ще стартира със здравословни проблеми, които ще ги накарат да се почувстват изтощени и неактивни.

Ще ви бъде мъчно да вършите работата си, което ще докара до понижена продуктивност и продуктивност. А това - до финансови проблеми.

За страдание, неналичието на пари няма да е единствената тягост, която ви чака през този месец. Стресът ще ви накара да започнете да избухвате против най-близките си. През втората половина на месеца вътрешносемейните спорове могат да се влошат.

Павел Глоба споделя, че с цел да избегнете това, би трябвало да се опитате да не се изнервяте, да се примирите с намаляването на приходите, да не се концентрирате върху парите, а да укрепите фамилните връзки.

Парите ще се върнат с времето, до момента в който възобновяване на връзките с околните ви може да не се случи толкоз бързо.
Дева
През декември представителите на тази зодия ще се сблъскат с недоумение от страна на половинката си. Глоба споделя, че Девите ще получат вест от обичания човек, която няма да могат да оценят по достолепие.

Неразбирането се корени в това, че напоследък са изгубили връзка с обичания, съсредоточили са се върху себе си и не са се пробвали да видят света през очите му.

Ако не приемете новината, която той ще ви заяви, не са изключени съществени кавги и даже разлъка.

Опитайте се този път да погледнете на всичко през очите на вашия обичан и да видите значимостта, която той придава на обстановката.
Скорпион
Скорпионите също няма да имат шанс през декември. Павел Глоба акцентира, че всичките им неприятности ще произтичат от спорове с близки, другари и семейство. Представителите на тази зодия рискуват да се разочароват от хората, което ще докара до редица основни проблеми.

Един от тях ще бъде неуспех във финансовата сфера. За осъществяването на ред интервенции ще ви е нужно доверие към хората. Но в случай че го загубите, пропускате опциите и вероятностите.

Затова е добре да помните, че не би трябвало да очаквате от хората това, което не могат да ви дадат, както и че всеки човек заслужава втори късмет, написа jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР