През декември най-накрая ще гледаме продължението на Аватар, а резултатът

...
През декември най-накрая ще гледаме продължението на Аватар, а резултатът
Коментари Харесай

Джеймс Камерън: "Спирам "Аватар", ако новият филм се провали!"

През декември най-сетне ще гледаме продължението на " Аватар ", а резултатът на кино лентата в бокс-офиса ще бъде ясна индикация за режисьора Джеймс Камерън дали да продължи поредицата.

" Пазарът ще ни покаже за три месеца дали би трябвало да приключим с историята или сме завършили на половина, което значи, че ще можем да приключим историята в три кино лентата и да не продължаваме до безспир ", съобщи Камерън в изявление за Total Film.

Виж още: Заради климатичните промени: Ще виждаме повече дъги, само че добре ли е това?

Камерън ни води на странствуване в един от най-пълнокръвните и всепоглъщащи киносветове, създавани в миналото на екран, в навечерието на коледните празници ще се завърнем на невероятната Пандора с нетърпеливо предстоящото продължение " Аватар: Природата на водата ". Присъединяваме се към Джейк, Нейтири и фамилията им, които, повече от 10 години след събитията в първия филм, се изправят пред лицето на завръщаща се опасност, която ги принуждава да изоставен дома си и да търсят помощта на други на‘ви племена.

Новият филмов откъс на " Аватар: Природата на водата " ни потапя в неповторимата атмосфера на кино лентата, разкривайки невиждани до този миг фантастични кътчета от извънземната луна, изобилстваща от свързани по сред си необикновено красиви, само че и рискови форми на живот.

Трейлърът също по този начин повдига завесата към нещастията, които претърпяват Джейк и Нейтири и борбите, които са принудени да водят, с цел да останат живи и да запазят фамилията си. Но най-много ставаме очевидци на епичния обсег на историята и спиращата дъха революционна визия на Джеймс Камерън, с които режисьорът дава твърда поръчка за следващ път да преобърне визиите ни за качествено и незабравимо киноизживяване.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР