През декември 2014 г. любителката на приключения Меган Съливън решава

...
През декември 2014 г. любителката на приключения Меган Съливън решава
Коментари Харесай

Когато научава, че има рак, тази жена изоставя всичко и решава да посети Седемте чудеса на света

През декември 2014 година любителката на завършения Меган Съливън взема решение най-сетне да реализира своята фантазия и да посети Седемте чудеса на света. Дали това е в резултат на обстоятелството, че месец по-рано е диагностицирана с рак на кожата или поради простичката истина, че човек живее един път, няма значение. Важното е, че Меган си взима 13 дни отпуск, събира си багажа и потегля, написа A Plus.

„ Можех да си диря извинения цялостен живот… да очаквам съвършения миг. Вместо това обаче, до момента в който се разхождах край езерото Тахо и пиех бира с мъж, кого познавах едвам 2 седмици, взех решение да отпътува. 10 дни по-късно се насочих на приключението на живота си “, споделя Съливън в своя блог.

Заедно с колегата си тя посещава статуята на Христос Спасител в Бразилия, Чичен Ица в Мексико, Петра в Йордания, Мачу Пикчу в Пери, колизеума в Италия, Тадж Махал в Индия и Великата китайска стена в Китай.

7 места единствено за 13 дни.

„ Имах много ниски упования за Великата китайска стена. Но тя беше в действителност страхотна “, споделя Меган пред Metro.

През по-голямата част от времето пътешествениците са спали по самолетите. От 13-те дни единствено 2 са прекарали на едно и също място. От фотосите и таймлапс видеото, направено по време на приключението обаче, ясно си проличава, че всичко си е заслужавало.

В случай, че се чудите, Меган към този момент няма рак. Тя към момента е със своя другар.:)

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР