През август тази година официално стана ясно, че сериалът Stranger

...
През август тази година официално стана ясно, че сериалът Stranger
Коментари Харесай

Роди се звезда: Това е Грейс Ван Дийн - новото голямо име в Stranger Things

През август тази година публично стана ясно, че сериалът Stranger Things ще има своя нов сезон, въпреки че датата за премиерата към момента не е конкретизирана. Това ще се случи следващата година, а ние към този момент нямаме самообладание. 

Сред новите лица, които ще забележим в сериала, е и актрисата Грейс Ван Дийн, а нейното име ще чуваме отсега нататък и в доста други продукции. Тя има хубост на Дисни принцеса и гений за огромни награди в Холивуд. 

Виж още: Защо J Balvin остана без последния си клип и по какъв начин провокира политически скандал

Какво се знае за Грейс? Актьорството е в кръвта ѝ - татко ѝ е артист, въпреки и с по-малки функции. Въпреки холандското си име тя е родена в Лос Анджелис. В фамилията са четири деца. Грейс изиграва първата си роля, когато е едвам на 9. Следват още и още функции в телевизионни продукции, филми, както и странични планове с татко ѝ. 

През 2017 година Грейс става част от сериала на Netflix Greenhouse Academy. Именно поради тази продукция става същински известна. Въпреки големия триумф на първите два сезона, актрисата взема решение да не продължи в този план. Това разочарова значително почитателите ѝ, само че не след дълго щастието ѝ се усмихва и е поканена за ролята на Криси в Stranger Things.

Виж още: Тя е изгряващата звезда на модерното кино: 5 неща, които не знаете за Ема Макей от " Sex Education "  

Към момента Грейс е на 25 година и с изключение на с актьорска работа се занимава и с продуциране на късометражни филми, писане на сюжети и продуциране. Любопитна детайлност е, че тя има връзка със звезда от продължението на " Клюкарката ", Конър Паоло. 

Изображение: https://www.instagram.com/gracevandien/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР