През август, според астролозите, ще има три дни, когато звездите

...
През август, според астролозите, ще има три дни, когато звездите
Коментари Харесай

Най-успешните дни през август: дати, които ще донесат успех на всички зодии

През август, съгласно астролозите, ще има три дни, когато звездите ще бъдат по-благосклонни към всеки от знаците на Зодиака от нормално. Важно е да не пропущаме опциите, които ни дава Вселената.
 
11 август

Този ден е удобен съгласно лунния календар, ще донесе доста мощ и прилив на сила, а възможностите да загубите нещо на риск са минимални. Също по този начин е добър ден за пътешестване, пътешестване или обмисляне. Плановете, замислени в този ден, ще се осъществен по най-хубавия метод.

21 август

В този ден мощната двудневна магнитна стихия ще отстъпи - ще можем да почувстваме прилив на мощ, когато наподобява, че можем да преместим планини. Също по този начин този ден ще бъде удобен в региона на работата, връзката с сътрудници и началници, както и реализирането на нови планове.

26 август

В този ден астролозите поучават самоуверено да решавате належащи проблеми с управлението. Решителността и рационалният риск могат да реализират стремежи резултат. Също по този начин е добър ден за дълги пътувания и забременяване на дете. Важно е да имате време да вършиме значими неща на 26 август, тъй като през идващите дни ще стартира не най-благоприятният интервал преди пълнолунието.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР