През август 2023 г. раздялата на Бритни Спиърс и Сам

...
През август 2023 г. раздялата на Бритни Спиърс и Сам
Коментари Харесай

Бритни Спиърс и Сам Асгари в съдебен спор - какво иска бившата половинка на певицата

През август 2023 година раздялата на Бритни Спиърс и Сам Асгари шокира света, а драмата с развода им продължава и през днешния ден. Близо половин година откакто 29-годишният мъж подаде документи за преустановяване на брака си с попзвездата, голям брой източници споделят пред US Weekly, че Сам търси в допълнение финансово обезщетение за събитията, случили се по време на връзката им.

Изданието се базира на близък до двойката човек, който твърди, че Сам е бил очевидец на " несигурно държание и промени в настроението " по време на връзката.

" Сам счита, че би трябвало да бъде обезщетен вярно за всичко, през което мина с Бритни ", твърди довереното лице.  " Точната сума, която желае, се пази в загадка, само че той не е удовлетворен от предлагането на Бритни и нейния екип. " Според изданието споразумението за бракоразвод сега е без изключително развиване.

Сам подписва предбрачен контракт, когато се дами за Бритни през 2022 година, само че все пак в този момент има някои условия към певицата и по тази причина двамата не престават да спорят. " Нещата станаха доста по-сложни, в сравнение с и двамата си представяха, че ще бъдат. "

Първият източник на списанието акцентира, че Бритни Спиърс е склонна да се придържа към истинските предбрачни документи. " Бритни не е в въодушевление да бъде подтиквана или прибързана да подпише нов голям чек на Сам ", казва той. " Тя желае да се придържа към написаното в документите и счита, че това е всичко, на което той има право. Точка. "

Въпреки че се оповестява, че Сам Асгари не е финансово ощетен, същият източник споделя пред US Weekly, че бившият иска това, което " заслужава " от раздялата. " Сам не страда от липса на средства, само че е подготвен да се вкопчи и да се бори за спомагателните пари, които счита, че му принадлежат. "

Последните вести към развода идват пет месеца откакто стана ясно, че Бритни и Сам се разделят. На 17 август 2023 година той използва стори в Instagram, с цел да направи изявление по отношение на раздялата.

" След шест години обич и отдаденост един към различен жена ми и аз взехме решение да прекратим нашето пътешестване дружно ", написа той в обявата в обществените мрежи. " Ние ще запазим любовта и уважението, които изпитваме един към различен и, както постоянно, ѝ желая най-доброто. "  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР