През август 2021 г. заетостта в САЩ продължи да нараства,

...
През август 2021 г. заетостта в САЩ продължи да нараства,
Коментари Харесай

Едва 235 хиляди нови работни места в САЩ през август, но при спад на безработицата до 5,2%

През август 2021 година заетостта в Съединени американски щати продължи да нараства, само че с много по-слабо от предстоящото движение на фона на намаляване при търсенето на услуги и непрекъснат дефицит на работна ръка с повишаване на инфекциите с, демонстрират последните данни на Департамента на труда.

Неселскостопанските работни места набъбнаха през август с едвам 235 000, до момента в който осредните прогнози на финансовите пазари бяха за много по-солиден растеж с към 750 000.
 Половината от компенсациите за пандемия в Съединени американски щати отишли в ръцете на измамници Половината от компенсациите за пандемия в Съединени американски щати отишли в ръцете на измамници
Почти половината от сумата, изплатена като обезщетение за безработица в Съединени американски щати по време на пандемията, е попаднала в ръцете на измамници,...

В същото време имаше възходяща проверка на данните за предходния месец, като през юли бяха разкрити 1,053 милиона работни места отвън селското стопанство при предишна оценка за 943 000.

Нивото на безработица се намали предстоящо през август до ново постпандемично дъно от 5,2% по отношение на 5,4% през юли.

Въпреки че днешните данни за заетостта са по-слаби от предстоящото, те към момента удостоверяват, че стопанската система на Съединени американски щати резервира устойчивата си агресия.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР