През август 2011 г. бившите затворници Владимир Пелов и Димитър

...
През август 2011 г. бившите затворници Владимир Пелов и Димитър
Коментари Харесай

Ще Ви Настръхне Косата! Вижте Какво Разкри Психолог За Избягалия Затворник Владимир Пелов!

През август 2011 година някогашните пандизчии Владимир Пелов и Димитър Иванчев-Шошора направиха въоръжен обир на златарско ателие в Ботевград, употребявайки маски на вещици. При бягството, след престрелка с полицията, Шошора бе хванат, само че Пелов съумя да се измъкне и се кри близо две седмици от полицията, преди да бъде арестуван от командоси във вилна зона край града.

На 5 май 2016 година 42-годишният Пелов бе приет за отговорен в осъществяването на пет тежки умишлени закононарушения: въоръжен обир в изключително огромни размери, отвличания на три лица – едното от които малолетно, опит за ликвидиране на четирима чиновници на Министерство на вътрешните работи при осъществяване на службата им. Присъдата бе общо 32 години затвор.

Росен Йорданов описа, че тогава рецидивистът е арестуван, откакто психологът съумява да убеди майка му синът й да се съобщи. Тя знаела къде се укрива Пелов и след дълги диалози склонила да спомага. Голямата заплаха била, че Владимир Пелов можел да бъде погубен при задържането. Именно този мотив употребявали психолозите при диалозите с майката.

В момента тя дружно със сина на Пелов е на разпит в полицията. Йорданов обаче изключи майка му да има визия къде се укрива сина й след вчерашното бягство от Централния софийски затвор. За страдание, той не е от хората, чиито възгледи може да се трансформират, счита психологът.

Според него разбиранията на Пелов били: " Аз би трябвало да си виждам моя интерес, другите не ме интересуват ".

" Владимир Пелов може да играе с възприятията и слабостите на хората поради личния си интерес. Психопат не значи вманиачен, а човек, който постъпва както той реши, интересувайки се единствено от своя интерес ", изясни Росен Йорданов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР