През април видяхме премиерите на няколко бюджетни и премиум смартфона.

...
През април видяхме премиерите на няколко бюджетни и премиум смартфона.
Коментари Харесай

Няколко смартфона с премиери през следващите дни

През април видяхме министър председателите на няколко бюджетни и премиум смарт телефона.

Samsung добави към продуктовия си подбор A53 5G, до момента в който Oppo заинтригува с F21 Pro.

Друга любопитна поява беше тази на Realme GT2 Pro, Xiaomi 12 Pro, IQOO Z6 Pro, Redmi 10A и Realme 9.

За май производителите на смарт телефони готвят нова порция от вълнуващи презентации. Те ще се състоят безусловно до дни. Подобно на предишния месец, Realme излиза с нов модел. С актуализирани апарати ще зарадват феновете си и Vivo, Infinix и OnePlus. Ето лист на част от предстоящите министър председатели:

Серията Realme Nazro 50 5G

По проект представянето на серията Nazro 50 5G е планувано като виртуално събития на 18 май. То ще се организира онлайн в обществените канали на компанията. Очакваме два модела: Realme Nazro 50 5G и Realme Nazro 50 Pro 5G. В Pro версията е заложено на чипсет MediaTek Dimensity 920, до момента в който другият модел е с MediaTek Dimensity 810, написа business-standard.com.

Серията Vivo X80

Премиерата на серията е на 18 май и ще бъде стриймвана в формалния YouTube канал на Vivo. Очакваните модели са Vivo X80 и Vivo X80 Pro. Първият е основан на чипсет MediaTek Dimensity 9000, до момента в който Pro версията върви със Snapdragon 8 Gen 1.

Vivo също по този начин е възнамерявала премиерата на серията Vivo S15. Тя ще се състои на 19 май в Китай. По всяка възможност ще бъдат показани Vivo S15 and Vivo S15 Pro. Засега обаче публично удостоверение няма.

Серията Infinix Note 12

На 20 май Infinix ще анонсира серията Note 12. Компанията е създала два модела - Infinix Note 12 и Infinix Note 12 Pro. За Pro версията към този момент няма задоволително информация, само че за Note 12 знаем, че е екипиран с чипсет MediaTek Helio G88, 50-мегапикселова задна камера и 16-мегапикселова селфи камера.

OnePlus Nord 2T

OnePlus също ще притегли вниманието на феновете си тези дни. На 19 май на бял свят ще бъде показан OnePlus Nord 2T, под чийто корпус лежи MediaTek Dimensity 1300. Чипсетът беше пуснат предишния месец и това ще е първият смарт телефон, който работи с него.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР