През април ТВ платформата EON на Vivacom отбелязва две години

...
През април ТВ платформата EON на Vivacom отбелязва две години
Коментари Харесай

Над 600 000 души ползват EON TV на Vivacom

През април ТВ платформата EON на Vivacom отбелязва две години на българския пазар. От стартирането ѝ през 2021 година до през днешния ден над 600 000 консуматори в цялата страна употребяват интерактивната телевизия.

„ С лансирането на EON Vivacom промени метода, по който българските консуматори гледат телевизия и резултатите, които постигнахме за този къс интервал, са доказателство за това. Само за две години EON TV се наложи като желана платформа за цялото семейство, с помощта на неповторимата си композиция от над от 200 канала, ТВ списък до 7 дни за всички канали и внушителна видеотека с над 15 хиляди заглавия.

Всичко това с високо качество на картината, с опция за гласово търсене, персонализирано наличие на цели 5 профила, както и състезателен режим. А на отличения с награди EON Smart Box, който трансформира всеки тв приемник в смарт, могат непосредствено да се заредят голям брой игри и приложения.

ТВ платформата е резултат от научно-изследователска и развойна активност, в която United Group влага съществени запаси. Това ни дава опция непрестанно да вкарваме нововъведения и да отговаряме бързо на изменящите се и все по-високи условия на нашите клиенти ”, показа Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Vivacom.

,,EON TV е съвършеното решение за всеки дом. Вече две години потребителите на услугата разчитат на платформата всеки ден, с цел да се осведомят и забавляват на всяко устройство, на всички места и когато и да е. Убеден съм, че всеки, докоснал се до нея един път, не може да си показа да употребява друга услуга, защото EON предлага съвършената композиция от доста богато наличие, интерактивни функционалности и персонализация.

Нашите клиенти имат разполагаем богат избор от телевизионни канали и видеотека с филми, сериали, документални поредици, детски канали и други. Имат още богат набор от интерактивни функционалности и опция за персонализация – основаване на профил за всеки в фамилията за по-лесен достъп до обичаното наличие, в това число детски профили и особено отдалечено в подобаващ дизайн за повече надзор за най-малките консуматори “, добави Любомир Малоселски, шеф „ Продукти и услуги “ на Vivacom.

Благодарение на последната иновация, която Vivacom стартира преди месец на българския пазар – към този момент е наличен на всички места и когато и да е.

Предимството на новата услуга е точно комбинирането ѝ с ТВ платформата EON, вследствие на което клиентите на Vivacom към този момент могат да гледат малкия екран с високо качество на всички места, където има 5G мрежа на Vivacom.

По този метод EON пакетите LIGHT, FULL и PREMIUM към този момент са налични и за клиенти даже и в региони без достъп до оптичната мрежа на Vivacom.

Всички пакети на интерактивната ТВ платформа са налични за хора в цялата страна. Vivacom оферират оферта за абонамент на цена от 1 лева./мес. за първите 4 месеца. Повече информация за услугата EON, вероятните комбинации и промоционалните условия могат да бъдат открити.

Рекламна публикация
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР